Event Luv & Learn Your Hair Met Taren Guy

Post Type

Heb je nog geen plannen voor je vrijdagavond? Als naturalista moet je aanwezig zijn bij dit event. In samenwerking met niemand minder dan Taren Guy , presenteert Natural Black Hair de eerste editie van Luv & Learn Your Hair in Nederland. Lees meer over dit event na de klik!

Over Taren Guy

Het begon allemaal met haar eigen zoektocht tijdens haar natural hair journey. Onder de naam Taren916 begon Taren Guy filmpjes op YouTube te plaatsten om haar natural hair journey vast te kunnen leggen. De filmpjes werden uiteindelijk een rapportage van haar eigen metamorfose van chemisch behandeld haar naar de acceptatie van haar natuurlijke krullen. De filmpjes sloegen aan en na een aantal maanden had Taren Guy al een vaste groep fans.

Luv & Learn Your Hair Taren Guy

Dankzij haar ongekende charme en vrolijke persoonlijkheid, werd deze dame steeds populairder. Nu enkele jaren later is de vlogster werelberoemd, met meer dan 190.000 toegewijde YouTube-abbonnees wereldwijd. Haar vlogs worden meer dan 18 miljoen keer bekeken en via andere social media kanalen bereikt ze nog eens meer dan 450.000 fans! Haar fans kijken voornamelijk naar Taren Guy voor haar tips voor natuurlijk haar.

Over Luv & Learn Your Hair

Op dit moment is Taren Guy druk bezig met haar “Luv & Learn Your Hair” tour. Tijdens deze internationale tour zal Taren Guy verschillende steden zowel in de Verenigde Staten als in Europa bezoeken om haar fans in levende lijve te ontmoeten, inspireren en te informeren. Deze tour zal onder andere bestaan uit dagprogramma’s met o.a. discussie panels, lezingen en live Q&A sessies.

Love & Learn Your Hair Tour

Tijdens haar tour door Europa, zal Taren Guy ook een stop in Nederland maken! Noteer daarom 21 maart in je agenda, want dan organiseert Natural Black Hair de eerste editie van dit event in Amsterdam. Hoe mooi zou het zijn als zoveel mogelijk Naturalista’s uit heel Nederland samen komen om dit prachtige event bij te wonen! De belangrijkste boodschap van de tour is Love Your Hair. Laten we daarom aan Taren Guy zien hoe erg wij van ons haar houden en hoe trots wij zijn op ons natuurlijk haar in Nederland!

Natural Black Hair presenteert Luv & Learn Your Hair in Amsterdam!

Tijdens het event zal er een Luv & Learn Your Hair workshop worden gegeven door Taren Guy zelf! Naast Taren Guy, zullen ook Black Hair professionals tips geven over de verzorging en styling van natuurlijke krullen en kroeshaar. Om de veelzijdigheid van natuurlijk haar te tonen, zullen er verschillende haardemonstraties plaatsvinden op het podium, waaronder een live Big Chop! Gedurende het gehele event is er genoeg ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. Mocht je je vraag toch nog niet gesteld hebben, dan kan dat tijdens de Q&A,waarbij er vragen gesteld kunnen worden aan miss Taren Guy haarzelf.

Naast informatie en inspiratie, zal een DJ voor entertainment zorgen. Er is een minimarkt gevestigd, waarbij je rond kunt snuffelen tussen nieuwe merken met producten op het gebied van haar, beauty en fashion. Zo kun je tijdens de pauzes onder het genot van een drankje, hapje en muziek heerlijk shoppen! Ook als je niet van plan bent om te shoppen, is het mogelijk om een aantal goodies mee naar huis te nemen. Zo krijgen de eerste 100 bezoekers een goodiebag en zal er ook een prijsuitreiking zijn voor de bezoeker met de coolste afro.

Wees dus op tijd en op je best! Hieronder vind je nog wat praktische info over het event.

Love & Learn Your Hair FlyerInfo
datum: vrijdag 21 maart 2014
tijd: 19:00-24:00
locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
kaartverkoop: https://www.naturalblackhair.nl/event-tickets.html

Highlights
– live big chop
– haardemonstraties
– Q & A Taren Guy
– prijsuitreiking aan bezoeker met de coolste afro
– live DJ

Zie ik jullie aanstaande vrijdag bij de Luv & Learn Event van Taren Guy en Natural Black Hair?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*