Make Up Tips & Tricks: Ontdek Je Unieke Kenmerken

Post TypeElke vrouw zou moeten weten hoe ze haar make-up het beste kan gebruiken. Voor make up tips, tricks en tutorials, gaat Beautiful Black Hair de samenwerking aan met All Skins Schoonheidsinstituut. In een serie make up lessen zal er worden onthuld wat iedere vrouw zou moeten weten op het gebied van make up. Deze week trappen we af met de voorbereiding. Wij geloven namelijk dat make up je niet moet transformeren, maar de unieke kenmerken je al bezit zou moeten accentueren.

Make up door visagisten

Tegenwoordig zijn visagisten ware kunstenaars, die met behulp van make up de gelaatstrekken van een persoon kunnen bewerken. Hieronder zie je het geheim achter de look van Kim Kardashian, die via instagram haar fans een kijkje gunt achter de schermen tijdens een fotoshoot.

Make Up Tips Transformatie Kim Kardashian

Zoals je kunt zien, gaat er een hele dikke laag make up op het gezicht van de celebrity om de gewenste look te creëren. Deze opmaak techniek gaat zo ver, dat je jezelf kunt afvragen wat echt is. Heeft miss Kardashian echt zulke hoge jukbeenderen van haarzelf of is dit slechts een illusie die dankzij de make up wordt gecreëerd? Het voorbeeld van Kim Kardashian geeft al aan dat de grens tussen transformeren en accentueren erg vaag is.

Transformeren: het creëren van een illusie

Het is inderdaad zo dat make up de mogelijkheid biedt om iemand in een geheel ander persoon om te toveren. Zo kun je door te spelen met de contouren, de vormen in het gezicht met behulp van camouflage veranderen. Hogere jukbeenderen, vollere lippen en een smallere neus, zijn allemaal te realiseren met behulp van make up. Ingrijpende plastische chirurgie en/of fotoshop is niet meer nodig!

Make Up Tips Transformeren

Naast het veranderen van de vormen in het gezicht, kan make up ook gebruikt worden om iemand jonger of ouder te maken. Dit wordt vaak toegepast in de filmindustrie, waarbij acteurs bijna nooit een rol spelen van hun eigen leeftijd en met behulp van make-up ouder of jonger worden gemaakt.

Accentueren: het benadrukken van jezelf

Hoewel je zou denken dat alleen visagisten de skills bezitten om illusies in het gezicht te creëren, zul je versteld staan van de aantal tutorials die online staan. Na een korte zoektocht op internet en het bekijken van verschillende plaatjes op Pinterest en verschillende films op Youtube, zou je dit zelf in het gemak van je eigen huis uit kunnen proberen!

Make Up Tips Transformatie TutorialToch moet je jezelf afvragen of je jezelf wilt transformeren in iemand anders. Zou je eigenlijk niet blij moeten zijn met wie je bent? In onze ogen is iedereen mooi. Iedereen bezit unieke kenmerken die je maken wie je bent. Hoewel je deze kenmerken met behulp van make up zou kunnen veranderen, is in onze ogen make up bedoeld om deze unieke kenmerken meer naar voren te laten brengen en op die manier de schoonheid die je van nature bezit te benadrukken.

Make up tips #0: Ontdek je eigen unieke kenmerken

Met make up kun je dus alle kanten op. Hoewel het misschien leuk is om jezelf voor een keertje te transformeren in iets wat je eigenlijk niet bent (wellicht met Carnaval?), zijn wij van mening dat je alledaagse make up vooral moet gebruiken om de unieke kenmerken van je gezicht te accentueren. Daarom adviseren we je om op zoek te gaan naar deze unieke gezichtskenmerken.

Make Up Tips Accentueren

Hoewel je bij dit vraagstuk een schoonheidsspecialiste om advies zou kunnen vragen, zou je het ook eerst zelf kunnen proberen aan de hand van de volgende simpele oefening. Neem eens de tijd om jezelf in een spiegel te bekijken en bestudeer jezelf aandachtig. Wat zijn de kenmerken in je gezicht die al uitspringen, nog voordat je make up hebt aangebracht?

Wat zijn mijn unieke kenmerken?

Als ik naar mezelf kijk, zijn dit mijn volle, ronde wangen, mijn amandelvormige ogen met lange wimpers en mijn wenkbrauwen (ja mijn wenkbrauwen, dat heb je goed gelezen!).

Castor Olie LOC resultaat

Als ik mijn make up aanbreng, zou ik dus graag deze items in mijn gezicht willen benadrukken. Hieronder zie je alvast een sneak peek van mijn make up. Zie je hoe het mijn gezichtskenmerken accentueert? In mijn volgende artikel zal ik jullie uitleggen hoe je dit met wat make up basics kunt bereiken!

Make Up Tips Accentueren Resultaat


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

3 comments

 1. Je bent prachtig meid , inderdaad een mooi ovaal gezicht , zuivere huid mooie ogen en lippen!gewoon een lipgloss op doen als je weg gaat en wie weet een dun streepje eyeliner zijn genoeg voor jou.
  jij hebt wat een hoop meiden niet hebben.je bent mooi met en zonder make up
  Het is echt schrikken toch als je naast iemand wakker word die je niet herkent hahaha
  Hier een link https://www.youtube.com/user/HairNailsBeautytips

  Ik heb veel van haar geleerd ze is 50 en ziet er zo gezond uit ,mooi black hair, echt de moeite waard om eens rond te neuzen,

  groetjes Rebeca

 2. Saturn through the 12th always brings something to a close. Could be an outmoded lifestyle, job, whatever. So think about how that fits in with your career pl823&#ans0;leaving something behind to start something new.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*