Fotoverslag: Margriet Winter Fair 2013

Post Type

Afgelopen weekend was ik aanwezig bij de Margriet Winter Fair 2013. Niet als blogger, maar voor mijn werk. Aangezien ik nooit eerder bij een dergelijke beurs geweest ben, vond ik het zo speciaal, dat ik het niet kon laten om foto’s van dit schitterende event te maken. Op basis van deze foto’s, presenteer ik bij deze mijn eerste fotoverslag.

[mwm-aal-display]

Over de Margriet Winter Fair

De Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de dertiende keer in de Jaarbeurs Utrecht werd gehouden van 15 t/m 21 november. De Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland en ditmaal extra speciaal aangezien de margriet 75 jaar bestaat!

Margriet Winter Fair 2013

Een bezoek aan de Margriet Winter Fair betekent een heerlijk dagje uit boordevol leuke activiteiten in een feestelijk, winterse omgeving. Naast dat je uitgebreid kunt shoppen en alvast je inkopen kunt doen voor de feestdagen, kun je zelf aan verschillende workshops en proeverijen meedoen, spetterende optredens, trendy modeshows en smakelijke kookdemonstraties bijwonen en zelfs de Margriet columnisten ontmoeten.

Margriet Winter Fair collage 2013

Laat je daarom tijdens de Margriet Winter Fair inspireren en onderdompelen in de sfeer van de feestdagen om van de warme, knusse wintermaanden te kunnen genieten.

Op de Margriet Winter Fair

De Margriet Winter Fair is een super groot evenement waarbij ongeveer 75.000 vrouwen van alle leeftijden op afkomen. En dat merk je! Al vanaf de eerste dag is het erg druk en zie je duizenden vrouwen rondlopen met nog meer tassen. De Margriet Winter Fair is speciaal ingericht op de wensen van de lezeressen. Zo is elk onderwerp dat in het blad voorkomt op de beurs terug te vinden. Zo krijgt naast mode en beauty, ook styling en decoratie, eten, drinken en koken en zelfs relatieadvies aandacht op de beursvloer.

In tegenstelling tot de glossy magazines, onderscheidt de Margriet zich in mijn ogen vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid op het gebied van onder andere goede doelen, duurzaamheid en financiën. Ook dit was op de beurs terug te zien door standjes van De Brandwonden Stichting, De Nederlandsche Bank en een standje van Legebatterijen.nl. Hieronder vind je een impressie van hoe de stands eruit zagen.

Margriet Winter Fair stands 2013

Voor mij was het vooral leuk om op de beurs rond te wandelen. Met maar liefst 300 standjes, ben ik nauwelijks aan de workshops en het ander entertainment toegekomen. Gelukkig zijn er naast de mode & beauty standjes ook genoeg gelegenheden waar je wat kunt proeven.

Margriet Winter Fair eten 2013

Zo stond bijvoorbeeld het merk Baileys met zijn nieuwste smaak Chocolate Luxe op de beurs. Als echte chocolade freak, ging ik natuurlijk even langs om dit heerlijk goedje te kunnen proeven. En zoals de andere smaken van Baileys, smaakt ook deze variant heerlijk! Verder waren er ook genoeg andere stands waar je wat eten kon proeven. Zo was de beurs de perfecte combinatie van mijn 2 favoriete bezigheden, namelijk eten en shoppen!

Double Beauty op Margriet Winter Fair

Net toen ik me tijdens het rondlopen bedacht dat er nauwelijks te bieden was voor Black Beauty, kwam ik de stand tegen van de webshop Double Beauty. Ik was erg blij om Chanyn te zien en liet mezelf door haar opmaken met de producten van Everyday Minerals.

Margriet Winter Fair Double Beauty 2013

Ik moet zeggen dat ik wel erg fan ben geworden van minerale foundations en vooral van de Everyday Minerals. De foundation voelde erg licht aan (je merkt nauwelijks dat je wat op je huid hebt aangebracht!), zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan tinten en voor een redelijk goede prijs! Helaas had ik al meer uitgegeven dan dat de bedoeling was, waardoor ik deze producten niet meer heb aangeschaft. Echter ga ik ze zeker binnenkort bestellen!

Gekochte items en goodiebag

Als je je afvraagt wat ik wel heb gekocht? Bekijk het hieronder. Once again, it’s food & beauty!

Margriet Winterfair aanwinst 2013

En natuurlijk verlaat je de Margriet Winter Fair 2013 niet met een leuke goodiebag! Naast dat de Margriet nr.46 in de goodiebag zat, was deze verder gevuld met een Feestkalender, vele kortingscoupons van onder andere Zalando, Miss Etam, CouponCard en Maaslander en wat producten van onder andere Lipton en Conimex.

Margriet Winterfair goodiebag 2013

De Margriet Winter Fair 2013 duurt tot aanstaande donderdag 21 november. Zijn jullie nog van plan om er heen te gaan?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*