Max Factor en L’Oréal: Mijn Perfecte Combinatie Voor Sprekende Ogen

Post Type

Mensen denken vaak dat ik oog make-up op heb, zelfs als dit niet het geval is. Dit komt waarschijnlijk omdat ik van mezelf al redelijk dikke en volle wimpers heb. Desondanks vind ik het leuk om ze nog iets te accentueren. Om mijn ogen te laten spreken, maak ik het liefste gebruik van een mascara en een oogpotlood. Ik gebruik bijna nooit een eyeliner of oogschaduw, aangezien ik een subtiele look mooier bij mezelf vind staan en een dergelijke look voor elk moment toepasselijk is. Mijn twee favoriete producten die ik hiervoor gebruik, zitten standaard in mijn make-up tasje, namelijk de Lash Architect mascara van L’Oréal Paris en de Kohl Pencil eyeliner van Max Factor.

[mwm-aal-display]

L’Oréal Paris Lash Architect False Lash Effect Mascara Water Proof Black

L’Oréal Paris Lash Architect False Lash Effect Mascara Water Proof BlackIn mijn leven heb ik heel wat Mascara’s uitgetest van verschillende merken, van de goedkope Essence Multi Action tot aan de luxe Max Factor Masterpiece en alles tussenin zoals, de Rimmel London Volume Flash en de Maybelline New York Volume Express, inclusief alle daaropvolgende varianten. Echter, voor mij blijft de fijnste mascara de originele Lash Architect mascara van L’Oréal Paris.

Ik weet nog goed dat Milla Jovovich (model en actrice, bekend van de Resident Evil films) in de TV reclame het 3D effect van de mascara uitlegde. Zo zou de formule je wimpers dikker, langer en voller maken, waardoor valse wimpers overbodig zouden zijn. Uiteindelijk ben ik deze mascara voornamelijk gaan gebruiken vanwege de fijne borstel. Het is gewoon een rechte borstel, zonder teveel poespas. Het borsteltje is erg dik, waardoor het je wimpers goed pakt en een mooie volume geeft al bij de eerste aanbreng en zonder te klonteren. De mascara zorgt vast niet voor een valse wimper effect. Het accentueert echter wel heel goed je wimpers, waardoor deze opvallen.

Lach Architect 4D

Inmiddels is ook alweer de Lach Architect 4D uitgekomen en opnieuw werd Milla geboekt voor de TV reclame. Ondanks dat dit een verbetering hoort te zijn op de originele Lach Architect, vind ik het persoonlijk maar niks. Het borsteltje is niet meer recht, maar is kegelvormig dus aan het begin breed en bij de punt dunner. Hierdoor vind ik het aanbrengen niet zo fijn. Daarnaast zie ik ook geen effect in het resultaat. In vergelijking met de originele Lash Architect, zijn je wimpers niet voller, langer of meer gekruld. Daarom blijf ik bij mijn oude vertrouwde mascara!

Max Factor Kohl Pencil 030 Brown

Max Factor Kohl Pencil 030 BrownDit oogpotlood zit in mijn make-up tas sinds de middelbare school, toen ik voor het eerst met make-up begon te experimenteren. Zoals ieder meisje, snuffelde ik door het make-up tasje van mijn moeder, op zoek naar interessante dingen. Een van de producten waar mijn ogen op vielen, was deze oogpotlood, die mijn moeder voor haar wenkbrauwen gebruikte. Ik besloot hem op mijn oogleden te testen.

Toen ik deze donkerbruine oogpotlood voor het eerst aanbracht, was ik erg blij met het resultaat. Het accentueerde namelijk mijn ogen, echter subtieler dan een zwarte oogpotlood. Nog steeds gebruik ik deze kleur oogpotlood dagelijks. Alleen in het weekend of bij speciale gelegenheden maak ik gebruik van een andere kleur, Dat kan een felle kleur zijn of gewoon zwart, afhankelijk van mijn stemming.

Hieronder kun je het effect van de oogpotlood zien, in combinatie met de mascara. Links heb ik gebruik gemaakt van een zwarte eyeliner en rechts van de bruine Kohl Pencil van Max Factor. Kunnen jullie het verschil ontdekken? Het is erg subtiel en lastig vast te leggen. In werkelijkheid is het verschil nog duidelijker te zien.

Verschil tussen zwarte en bruine eyeliner

Welke producten gebruiken jullie het liefst om je ogen meer te laten spreken?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*