Miss Black Hair Nederland Zet Zich In Voor Natuurlijke Schoonheid

Post Type

Poeh waar blijft de tijd! Ik ben momenteel met zoveel dingen bezig, dat er te weining uren in een dag zitten om aan alles toe te komen. Jullie zullen vast gemerkt hebben dat ik een stuk minder blog. Maar in mijn ogen for a good cause! Benieuwd wat dit is? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

Beautiful Black Hair onderdeel van Miss Black Hair Nederland

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de organisatie van Miss Black Hair Nederland. In eerste instantie was de insteek van het gesprek een mogelijke samenwerkingsverband. Echter tijdens het gesprek werd vrij snel duidelijk dat onze ideeën en idealen op dezelfde lijn lagen. Daarom was de keuze om onderdeel van het team te worden snel gemaakt.

Net zoals Beautiful Black Hair, is de missie van Miss Black Hair Nederland om een nieuw schoonheidsideaal na te streven waarin de donkere vrouw zichzelf accepteert zoals ze is. Dit willen we bereiken door het zelfbeeld en zelfvertrouwen van donkere vrouwen te vergroten. We geloven namelijk dat schoonheid schuilt in zelfacceptatie en dat met trots uitdragen. Een donkere vrouw moet kunnen houden van wat ze van de natuur heeft gekregen. Kortom, We Love Natural Hair!

Zelfvertrouwen en Zelfbeeld

We Love Natural Hair!

Om het zelfbeeld en zelfvertrouwen te kunnen vergroten, will Miss Black Hair Nederland de natuurlijke schoonheid van donkere vrouwen onder de aandacht brengen. Niet alleen in de letterlijke zin van het woord, maar ook door middel van educatie op het gebied van natural hair. Hoe komt het dat we ons haar vaak niet natuurlijk willen dragen? En als we onze natuurlijke krullen omarmen, hoe moeten we het dan verzorgen?

Om Natural Black Beauty onder de aandacht te brengen, zal Miss Black Hair Nederland een serie aan evenementen (mee)organiseren om natuurlijke schoonheid en informatie op het gebied van natural hair te ondersteunen. Daarnaast zal Miss Black Hair Nederland een miss verkiezing organiseren, waarbij vrouwen hun moment of fame krijgen en met trots kunnen laten zien hoe mooi ons natuurlijk haar is.

Inmiddels is de Facebook page al een waar succes, waarop we al heel veel aanmeldingen en positieve reacties binnen krijgen. Binnenkort zal ook de website online komen en kunnen we van start met de officiële aanmeldingen!

Benieuwd naar de plannen van Miss Black Hair Nederland? Like onze Facebook page om op de hoogte te blijven van de laatste nieuws rondom Miss Black Hair Nederland!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

3 comments

  1. Deze zin vind ik geweldig: ‘ We geloven namelijk dat schoonheid schuilt in zelfacceptatie en dat met trots uitdragen.’ Ik sluit me daar helemaal bij aan! Keep up the good work!

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*