mizani moisturfusion silk cream conditioner review

Post TypeAfgelopen weekend was ik op basketbaltoernooi. De eerste twee dagen heb ik overleefd zonder wat aan mijn haar te hoeven doen dankzij de Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner. Benieuwd naar mijn ervaringen en het resultaat? Ontdek het na de klik.

Over de Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner

Geschikt voor extreem droog en breekbaar haar. De Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner kun je gebruiken voor gerelaxt, gekleurd en natuurlijk haar. De formule bevat de Moisture Complex Technologie, bestaande uit verzorgende ingrediënten zoals essentiële oliën en eiwitten. Dankzij de avocado-, amandel- en kokosolie, eiwitten en ceramide wordt het haar zacht, sterk en beschermd tegen haarbreuk.

mizani moisturfusion silk cream conditioner ingredienten

Ingrediënten: Aqua/water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, glycerin, amodimethicone, cetyl esters, paraffinum liquidum/mineral oil, sodium PCA, parfum/fragrance, methylparaben, trideceth-6, olea europaea oil, olive fruit oil, cocos nucifera oil, coconut oil, cetrimonium chloride, hexy cinnamal, butylphenyl methylpropional, chlorhexidine dihydrochloride, benzyl salicylate, linalool, benzyl benzoate, silk amino acids, limonene, prunus amygdalus dulcis extract/sweet almond fruit extract, xanthan gum
Ingredient Attributes: moisture, anti-humectant.

Ervaringen met de Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner

De Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner is een conditioner met een parelmoerige textuur.

mizani moisturfusion silk cream conditioner uitgelichte formuleBij het aanbrengen van de conditioner in je haar, voelt het erg zacht aan in je handen. Na het aanbrengen van de conditioner wordt ontwarren erg gemakkelijk. Zowel tijdens als na het ontwarren voelt je haar zacht en soepel aan. Eerder gebruikte ik de conditioner al voor het verzorgen van mijn haar, echter spoelde ik het uit na het ontwarren.

Resultaat met de Mizani Moisturfusion Silk Cream Conditioner

Hoewel de formule stoffen bevat zoal minerale olie en siliconen, besloot ik dit keer de formule in mijn haar te laten zitten. Dit was het resultaat.

mizani moisturfusion silk cream conditioner resultaat

Twee dagen lang heb ik van mijn krullen kunnen genieten. Toen het daarna begon te pluizen, heb ik wat van de Mizani Coconut Souffle Light Moisturizing Hairdress aangebracht op mijn vochtige haren. Ik was helemaal vergeten hoe geweldig ik deze producten vind! Ze leveren altijd een mooi resultaat.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*