My Black Doll: Ilicia Doll

Post Type

Vind jij ook dat er meer kleur moet komen in de speelgoedwereld? Steun dan My Black Doll, een initiatief van een moeder die werd geïnspireerd door haar stiefdochter.

[mwm-aal-display]

Over My Black Doll

Heb je er ooit bij stil gestaan hoe lastig het is om een donkere pop met krullen in de speelgoedwinkel te vinden? Als klein meisje moest ik het doen met blanke barbies met steil haar. Zo nu en dan werd er een donkere barbie uitgebracht, echter had deze vaak nog steeds geen krullen. Hoewel ik hier vroeger niet bij stil stond, besef ik me nu maar al te goed wat een gemis dit is voor donkere kinderen die hun evenbeeld niet in de speelgoedwinkels kunnen vinden.

My Black Doll front

Tegenwoordig is er nog niet veel veranderd. Nog steeds zijn de meeste poppen blank en hebben ze steil haar. Als eigenaresse van My Black Doll, vond Sigrid Wijngaards dat hierin verandering moest komen. Als multicultureel land, zou Nederland veel beter gerepresenteerd moeten worden op het gebied van speelgoedpoppen. Daarvoor geldt dat ook donkere kinderen met krullen en kroeshaar zich moeten kunnen identificeren met poppen die je in de winkels kunt kopen.

My Black Doll

Over Ilicia Doll

Na het oprichten van haar webshop My Black Doll 2 jaar geleden, wordt één van Sigrids grootste dromen binnenkort werkelijkheid. Een donkere pop met krullen die ze zelf heeft ontworpen: de Ilicia Doll. Ilicia zal daarmee de eerste donkere speelgoedpop worden die in Nederland op grote schaal verkrijgbaar zal zijn. Ilicia is er voor iedereen, dus ook voor kindjes (en volwassenen) zonder krullen en een donkere huidskleur.

My Black Doll hair

Met de Ilicia Doll wil Sigrid verandering brengen. Ilicia geeft donkere meisjes de mogelijkheid om met speelgoed te spelen dat op ze lijkt. Donkere meisjes zoals haar eigen stiefdochter, die haar inspiratie en motivatie is geweest om My Black Doll op te richten. Sigrid wilde haar meegeven dat ze trots mag zijn op wie ze is. Daarom vond ze het belangrijk dat haar stiefdochter speelgoed had waarmee ze zich kon identificeren.

My Black Doll back

Steun My Black Doll!

Op vrijdag 10 juni is de Ilicia Doll op My Black Doll in de voorverkoop gegaan. De opbrengsten van de voorverkoop zijn nodig om Ilicia te kunnen produceren. Daarvoor is het noodzakelijk om de Doll Goal van 273 poppen te behalen! Sigrid kan daarvoor alle hulp goed gebruiken! Je kunt je steentje bijdragen door de Ilicia Doll te kopen via de webshop. Ilicia kost €54,95 inclusief gratis verzending!

My Black Doll pre order

Naast het kopen van de pop, zijn er ook andere manieren waarop je Sigrid kunt helpen. Zo kun je ook een donatie doen via de website. Tenslotte kun je ook helpen door iedereen over de Ilicia Doll te vertellen. Dus like, share en vertel iedereen over de Ilicia Doll en My Black Doll. Hoe meer mensen van Ilicia afweten, des te sneller het Doll Goal behaald kan worden!

Kennen jullie de Ilicia Doll al?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*