Naturals in the city fotoverslag

Post Type

Op 28 mei was er Naturals in The City. Bekijk na de klik de foto’s van deze dag voor een sfeerimpressie.

Na een succesvolle eerste editie in Rotterdam, was op zaterdag 28 mei Amsterdam aan de beurt. Rond half 5 stonden de stands al gereed en konden de eerste gasten worden ontvangen.

Naturals in the city voorbereiding

Om 5 uur gingen de deuren open en stroomden de eerste bezoekers binnen. Bij binnenkomst ontving een ieder een goodiebag dat werd gesponserd door Cantu.

Naturals in the city binnenkomst

Na binnenkomst konden de gasten plaats nemen in het publiek. Nadat iedereen had plaats genomen, werd de avond geopend door de prachtige hostesses van the Natural Hair Club.

Naturals in the city welkom

Na een warm welkom werd het tijd voor het eerste onderdeel van de avond, namelijk een workshop gegeven door Branded by Beauty over Black Hair Transitioning through History.

Naturals in the city workshop

Als blogger werd ik verrast met de uitnodiging om als model te fungeren tijdens de workshop. Zie hieronder de before and after pictures.

Naturals in the city resultaat

Na de workshop werd het tijd voor een hapje en een drankje, die te halen waren bij de aan de gummmbar. Met name het zag er niet alleen erg goed uit, maar was ook heel erg lekker!

Naturals in the city eten

Tijdens de pauze was er ook gelegenheid om langs de stands te lopen en nieuwe (haar)producten aan te schaffen. Toen de pauze was afgelopen, mochten het publiek weer plaats nemen voor de talkshow.

Naturals in the city talkshow

Na de talkshow werd de dag afgesloten door de NHC crew. Er werden nog een aantal prijzen verloot en toen werd het tijd om te loungen. Met goede muziek was er de gelegenheid om met elkaar na te praten over een geslaagde avond!

Naturals in the city DJ

En dat was het zeker! Naturals in The City heeft een hele andere setting dan Locked & Loose. Dit nieuwe concept van the Natural Hair Club biedt de mogelijkheid om op een knusse en intiemere manier stil te staan bij een bepaald onderwerp, waarbij er meer interactie tussen de professionals en het publiek mogelijk is.

Ik vond het geweldig om erbij te zijn. Zie ik jullie de volgende keer weer? Houd de facebook groep goed in de gaten voor het volgende event.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*