7 Black Hair Merken Met Producten Voor Natuurlijke Krullen

Post Type

Nu dat de verkoop van relaxers afneemt, ontwikkelen steeds meer Black Hair merken productlijnen voor natuurlijke krullen en kroeshaar. Vaak zijn dit Black Hair merken die juist bekend staan om hun relaxers. Ontdek hier welke merken van relaxers inmiddels al producten op de markt hebben gebracht voor de verzorging en styling van natuurlijk haar.

[mwm-aal-display]

1. Design Essentials Natural

Opnieuw een merk dat ontwikkeld werd voor kappers die op zoek waren naar een degelijk merk voor Black Hair. Design Essentials is een van de weinige merken dat werd opgericht door een Afro-Amerikaan. Het bedrijf McBride Research Laboratories werd in 1990 opgericht door Cornell McBride. Daarvoor was McBride eigenaar van M&M Products Company, bekend van merken als Sta-Sof-Fro en Sof-N-Free, dat werd opgericht in 1973 en later werd verkocht aan een ander groot bedrijf. Hierdoor McBride kan gezien worden als een pionier in de Black Hair mark op het gebied van het ontwikkelen van succesvolle merken.

Verzorging natuurlijke krullen Design Essentials Natural

Als kenner van de markt, kon een merk voor natural Black Hair natuurlijk niet uitblijven. Design Essentials Natural is ene merk voor natuurlijke krullen en kroeshaar, dat bestaat uit de Curl Cleanser, Moisturizing Conditioner, Daily Moisturizing Lotion, Curl Stretching Cream, Curl Defining Creme Gel, Curl Enhancing Mousse en Twist and Set Lotion.

2. Dark & Lovely Au Naturale

Een ander zeer bekend merk van L’Oréal. In tegenstelling tot Mizani, is Dark & Lovely een merk dat (tevens) verkrijgbaar is bij de drogist. Ondanks dat dit misschien wel het beste merk is die we kennen van zijn relaxers, staat Dark & Lovely ook bekend om haar haarkleuringen. Wie kent nou niet de paarse verpakkingen, waarop prachtige modellen staan en de ene trendy kleur na het andere tonen.

Verzorging natuurlijke krullen Dark & Lovely Au Naturale

Als populair merk, kon Dark & Lovely natuurlijk niet achterblijven op de natural Black Hair trend. Daarom lanceerde het Au Naturale, een complete lijn voor de verzorging van natuurlijke krullen en kroeshaar met de Hydrating Soak Shampoo, Knot-Out Conditioner, Curl Defining Creme Glaze, Coil Moisturizing Souffle, 10-in-1 Styling Gele en de Sheen Sealing Nectar.

3. Dr. Miracle’s Curl Care

Ook Dr. Miracles is een merk van een Afro-Amerikaanse bedrijf met dezelfde naam als het merk. Het bedrijf werd opgericht in 2004 en het merk werd ontwikkeld voor gekleurde vrouwen die op zoek waren naar goede producten voor glanzend, handelbaar en gezond haar. Het resultaat waren formules met natuurlijke ingrediënten, zoals vitamines en essentiële oliën, die verkrijgbaar zijn voor een voordelige prijs. Ondanks deze filisofie, verkoopt ook dit merk relaxers.

Verzorging natuurlijke krullen Dr Miracles Curl Care

Dr. Miracle’s bracht zijn lijn voor natuurlijke krullen en kroeshaar uit onder de naam Curl Care, in opvallende roze flessen. Deze lijn bestaat uit de Rehydrating Shampoo, Nourishing Conditioner, Boosting & Defining Leave-In Conditioner, Weightless Moisturizing Creme, Soft Hold Creme , Frizz Control Serum, Soothing Elixir, Moisturizing Growth Balm Curl Friendly Blow Out Foam en de Strong Hold Gel.

4. Sofn’Free Nothing But

Het merk Sof ‘N Free is een merk van M&M Products Company, dat werd opgericht door Cornell McBride, eigenaar van McBride Research Laboratories, dat bekend is van het merk Design Essentials. Al sinds 1973 ontwikkeld dit bedrijf producten voor de verzorging van natuurlijk krullend en kroeshaar, met extra aandacht voor de afro. Daardoor bevatten de meeste producten volgens het merk geen schadelijke chemische bestanddelen en zijn bevatten ze voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Toch grappig aangezien het merk ook relaxers verkoopt.

Verzorging natuurlijke krullen Sof N Free Nothing But

Gezien hun ervaringen met productlijnen voor natuurlijke krullen en kroeshaar, was het een gemakkelijke stap om met de trend mee te gaan. Het resultaat is de lijn Nothing But, dat bestaat uit de Clarifying Shampoo, Cleansing Conditioner, Intense Healing Mask, Curl Wake-Up Spray, Curl Sealer, Mold & Hold Wax en Pure Pudding.

Wat misschien leuk is om te weten, is dat op dit moment de Amerikaanse naturalista’s laaiend enthousiast zijn over deze nieuwe verzorgingslijn voor natuurlijke krullen en kroeshaar. Misschien toch de moeite waard om het eens te proberen?

5. African Pride Shea Butter Miracle

Ik heb heel lang de crème van de Olive Oil Miracle lijn gebruikt, totdat ik erachter kwam dat het voor irritaties zorgde van mijn hoofdhuid. Zowel de Olive Oil Miracle als de Shea Butter Miracle werden ontwikkeld onder het merk African Pride van het bedrijf Strength of Nature. Zoals de naam van het merk al aangeeft, zijn de producten gericht op de verzorging en styling van het haar van vrouwen met een Afrikaanse etnische achtergrond. Hoewel African Pride suggereert dat je trots moet zijn op je afkomst, spreekt het merk in mijn ogen zichzelf tegen met de verkoop van relaxers.

Verzorging natuurlijke krullen African Pride Shea Butter Miracle

Wat wel meer in lijn is met de naam African Pride is de Shea Butter lijn, die onder de leus ‘Get Back To Natural’ in de markt werd gezet. Deze lijn voor natuurlijke krullen en kroeshaar bestaat uit de Detangling Shampoo, Leave-In Conditioner, Silky Hair Moisturizer, Buttery Créme, Bouncy Curls Pudding, Sliky Edges en de Growth Oil.

6. Crème of Nature Argan Oil

Ook Crème of Nature is een merk dat in handen is van een Europees merk. Dit merk is namelijk van het bedrijf The Colomer Group, een samensmelting tussen de twee bedrijven Henry-Colomer en Revlon. Ondanks dat Revlon vooral bekend staat om haar cosmetica, heeft het tevens een professionele lijn met haarkleuringen en zelfs relaxers! Ook Revlon Professional valt onder The Colomer Group en is het merk waarmee Henry-Colomer groot is geworden.

Hoewel de Creme of Nature Argan Oil lijn niet op de markt is gebracht als een merk is voor natuurlijke krullen en kroeshaar, vermeld ik deze lijn toch aangezien de shampoo vrij is van sulfaten. Mijn vermoeden is dat het merk bewust voor een sulfaatvrije shampoo heeft gekozen aangezien steeds meer naturalista’s hiernaar op zoek zijn.

Verzorging natuurlijke krullen Creme Of Nature Argan Oil

Naast de Moisture & Shine Shampoo, bestaat de Argan Oil verzorgingslijn nog uit de Intensive Conditioning Treatment, Strength & Shine Leave-In Conditioner, Moisturizer, Perfect Edges, Gloss & Shine Mist, Gloss & Shine Polisher, Foaming Wrap Lotion, Replenishing Sheen Spray, Argan Oil Perfect 7 en 100% Pure Argan Oil.

7. Lusters You Be Natural

Zoals de meeste merken op dit moment worden opgericht, start het verhaal van Luster Products Inc. met Fred Luster, een Afro Amerikaanse haarstylist, die wegens gebrek aan goede producten zijn eigen producten begon te ontwikkelen en te verkopen. Je zult Lusters waarschijnlijk kennen van Luster’s Pink Oil Moisturizer Hair Lotion die velen van ons vroeger hebben gebruikt. Naast de Pink lijn, bezit dit Afro Amerikaans familiebedrijf tevens de S-Curl lijn voor mannen en de You Pro lijn voor kapsalons.

Verzorging natuurlijke krullen Lusters You Be Natural

Om mee te kunnen gaan met de tijd, ontwikkelde ook Luster Products Inc. een lijn voor natuurlijke krullen en kroeshaar. Zo bestaat You Be Natural uit de Moisturizing & Detangling Shampoo, Moisturizing & Softening Conditioner, Smoothing & Defrizzing Cream, Defrizz Define & Shine Serum, Curl Moisturizing & Defining Spray en de Keratin Strengthening & Conditioning System.

Welke Black Hair merken hebben jullie onlangs gezien met een lijn voor natuurlijke krullen en kroeshaar?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*