Optimum Oil Therapy Ultimate Recovery Conditioner: Merkbaar Voedend

Post Type

Al het voordeel van voedende Oliën, zonder het haar vet te maken. Dat is de belofte van het black hair product Optimum Oil Therapy van het merk SoftSheen-Carson. In elk product zijn de vier oliën kokosolie, olijfolie, avocado olie en jojoba olie verwerkt. Dankzij de micro-beads technologie dringen de essentiële oliën door tot diep in de haarvezels. Het resultaat: mooi gevoed en gehydrateerd haar. Ondanks dat de andere producten van dit merk ook heerlijk zijn, zoals de Dry Hiar Healer crème, ben ik voornamelijk fan van de Ultimate Recovery Conditioner. Deze conditioner herstelt het haar dat verzwakt is door verschillende chemische processen zoals het relaxen en kleuren van het haar. Maar het is ook perfect voor de verzorging van droog en breekbaar haar. Deze intensief voedende conditioner maakt het haar voelbaar zachter, iedere wasbeurt weer.

Naast dit product te gebruiken als conditioner, is het ook ideaal om te gebruiken als een deep treatment dankzij zijn dikke, crème achtige structuur. Nadat ik mijn haren heb gewassen met shampoo, verdeel ik de witte crème over mijn natte haren, doe ik een douchekap op en laat ik het een tot twee uur inwerken. Dit lijkt erg tijdrovend, maar dat valt mee aangezien je tijdens het inwerken andere dingen kunt doen (ik ga vaak mijn kleren wassen) dankzij de douchekap die je haar beschermt en lekken voorkomt. Na het inwerken, stap ik opnieuw onder de douche en kam ik mijn haar met een ‘detangling comb’ om het te ontwarren en de klitten eruit te halen. Wanneer het haar wat droog aanvoelt, voeg ik een beetje water aan de conditioner toe, zodat het kammen wat soepeler gaat. Na het kammen, spoel ik de conditioner eruit met water. Je merkt meteen dat je haar erg zacht aanvoelt. Na het wassen, droog ik mijn haren en style het zoals gewoonlijk.

Ik daag jullie uit om deze deep treatment te proberen. Wat is het resultaat bij jullie?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*