NIEUW De Pearl Black Hair Box Van MyBlackHair, WieWatHaar en Pearl

Post Type

De eerste Black Hair Box was in slechts 3 dages uitverkocht! Reden genoeg dus om na het succes van de eerste een tweede Black Hair Box te lanceren, dachten de dames van My Black Hair en Wie Wat Haar. Vanaf vandaag is de Pearl Black Hair Box te koop via de My Black Hair webshop Oh My Hair. Benieuwd naar wat er in de box zit? Lees dan snel verder!
[mwm-aal-display]

Overeenkomsten van de Black Hair Box en de Pearl Black Hair Box

Net zoals de vorige keer, bevat de box samples, miniaturen en full-size producten voor vrouwen met krullend en kroeshaar. Naast haarproducten, zal de box ditmaal ook body en health producten bevatten. Dat er naast haarproducten ook andere producten in de box zitten, zijn we al gewend van de eerste Black Hair Box, waarin ook make-up producten zaten, namelijk twee oogpotloden.

Pearl Black Hair Box FB

Wat er precies in de box zit is nog een verassing. Echter willen de initiatiefnemers wel een aantal dingen verklappen. Zo zal de box 4 full size producten bevatten. Merken die ditmaal met de box meedoen zijn onder andere Mizani, Brazilian Fruit, Andrélon, Black Opal, Aubrey Organics & Kera Care. Via de Facebook pagina werden ook een aantal hints gegeven.Als je echt wilt weten wat er in de box zit, dan zal je hem toch wel moeten kopen (of wachten totdat bloggers er een review over schrijven). Daarvoor moet je er wel snel bij zijn! Net zoals de eerste Black Hair Box, is de Pearl Black Hair Box namelijk een limited edition met een oplage van 250 stuks.

Verschillen van de Black Hair Box en de Pearl Black Hair Box

Naast een aantal overeenstemmingen met de eerste Black Hair Box, zijn er ook een paar tegenstellingen. Zo zit er een verschil in de samenstelling van de initiatiefnemers. Waar de eerste Black Hair Box werd bedacht vanuit een samenwerking tussen Curls Of Nature, My Black Hair en Wie Wat Haar, werd het initiatief voor de tweede box genomen door alleen My Black Hair en Wie Wat Haar.

Pearl Black Hair Box Initiatiefnemers

Daarnaast kost de box dit keer €25 in plaats van €15. De reden van deze prijsverhoging? In de Pearl Black Hair Box zit een kaartje voor Pearl The Multicolor Event.

Samenwerking met Pearl

Voor de tweede Black Hair Box gingen My Black Hair en Wie Wat Haar een samenwerking aan met Pearl The Multicolor Event. Pearl is het event die je niet mag missen als multiculturele vrouw, die houdt van fashion, beauty en muziek. Tijdens deze editie geeft Pearl namelijk extra aandacht aan vrouwen met een getinte huid. Zo kun je tijdens dit fantastische event de nieuwste haar en beauty producten kopen en verschillende shows, workshops en demonstraties bijwonen.

Pearl The Multicolor Event

Lijkt het jouw leuk om bij dit event aanwezig zijn? Dat is mooi, want in de Pearl Black Hair Box zit een entreekaart t.w.v. €19,95 voor dit event dat op 19 oktober in de Jaarbeurs Utrecht plaats zal vinden.

Meer informatie over Pearl The Multicolor Event vind je hier.

Hebben jullie de Black Hair Box al gekocht? 

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*