Krullen verzorgen met producten van ‘Europese’ merken

Post Type

Ik zeg het je eerlijk: de Black Hair producten in de toko’s zijn vaak erg duur. Daarom probeer ik ook vaak haarverzorgingsproducten uit van ‘Europese’ merken. En soms zijn deze producten helemaal niet slecht!

[mwm-aal-display]
In dit artikel vertel ik jullie welke producten ik graag gebruik, ondanks dat ze niet van Black Hair merken zijn maar ‘Europese’ merken. Ik noem dit ‘Europese’ merken omdat het merken zijn die in bezit zijn van Europese bedrijven en in eerste instantie producten op de markt brachten voor de verzorging van steil tot golvend haar.

Syoss Keratine Hair Perfection Conditioner

Afgelopen zondag schreef ik al over de voordelen van de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner. Deze staat op dit moment echt op nummer 1 voor mij vanwege de prijs/kwaliteit verhouding. Soms gebruik ik deze conditioner als middel om mijn haar te ontklitten. Inmiddels heb ik het ook geprobeerd als leave-in en ik ben tevreden! Ik ga dit in de toekomst zeker vaker doen!

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner favoriet

Andrelon Natuurlijk Puur Zijdeglans & Zen Condtioner

Andrelon herinner ik me nog uit de tijd dat het in de badkamerkast van mijn moeder (die zelf steil haar heeft) te vinden was. Ik vind het echt geweldig hoe dit merk met zijn tijd mee gaat en steeds meer producten op de markt brengt voor andere haartypes en behoeftes. De Andrelon Natuurlijk Puur lijn is daar een voorbeeld van. De producten bevatten geen siliconen, waardoor ik de Andrelon Natuurlijk Puur Zijdeglans & Zen Conditioner vaak als leave-in gebruik.

Andrelon Natuurlijk Puur Zijdeglans Zen conditioner

Herbal Essences Hello Hydration Conditoner

Ik begon de shampoo en conditioner regelmatig te gebruiken toen ik een keer op vakantie ging naar Spanje en mijn haarverzorgingsproducten thuis had gelaten. De Herbal Essences Hello Hydration lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en (in bepaalde landen) een masker. Met name de Herbal Essences Hello Hydration conditioner vond ik erg fijn. Ondanks dat deze siliconen bevat, had ik daar geen last van. Sterker nog, het beschermde mijn haar juist tijdens het zwemmen.

hello hydration conditioner

Deze producten van ‘Europese’ merken zijn zeker de moeite waard om uit te proberen. Welke producten hebben jullie wel eens uit geprobeerd?

Krullen

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*