Een wax voor je edges

Post TypeNormaal gesproken heb ik nooit zo’n behoefte aan platte edges. Maar soms is het gewoon leuk om een bos krullen te rocken, die strak naar achteren zijn gehaald met behulp van een elastiek. En dan is het toch wel mooier als je haartjes plat tegen je hoofdhuid aan liggen. Ik gebruik daarvoor de Red One Hair Wax. 

Waarom een wax?

Naast een wax, kun je natuurlijk andere producten voor het temmen van je edges gebruiken. Bijvoorbeeld een gel, spray of een pomade. Toch heeft een wax voor mij een aantal voordelen. In tegenstelling tot een gel of een spray, maakt een wax je haar niet hard. Daarnaast bevat een wax, in tegenstelling tot veel gels, vaak geen alcohol. Hierdoor is de kans op uitdroging kleiner.

red-one-hair-wax

Het verschil met een pomade, is dat een haarwax je haar niet laat glanzen. Dit maakt dat je haar zijn natuurlijke uitstraling behoud na het aanbrengen van een haarwax. Als je een wax juist aanbrengt, dan heeft het nauwelijks een invloed op de kleur en structuur van je haar. Naast het plat leggen van je edges, kan een wax tevens gebruikt worden om aan los haar meer volume te geven.

Over Red One Hair Wax

Omdat ik zelf nauwelijks wax gebruik, leen ik liever een wax van iemand anders. Na verschillende waxen te hebben geprobeerd, vind ik persoonlijk die van Red One het fijnst. In principe is Red One een merk gericht op de man. Echter, de Red One Hair Wax kan ook prima door ons vrouwen worden gebruikt! De Red One Hair Wax is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten:

  • Grijs: extra sterk met een lichte geur
  • Blauw: sterk met kauwgombal geur
  • Rood: sterk met kruidachtige geur
  • Oranje: zachter met fruitige geur

red-one-hair-wax-variantenResultaat met de Red One Blue Aqua Hair Wax

Op dit moment ligt de Red One Blue Aqua Hair Wax in de kast. Als je niet van kauwgomgeur houdt, dan is deze gel niet voor jou! Wat je in ieder geval hieronder wel kunt zien, is het resultaat met de wax. Getemde edges!

red-one-hair-wax-laid-edges

De waxen zijn zeker de moeite waard om eens te proberen. En gelukkig is de wax in andere geuren verkrijgbaar voor de degene die geen liefhebbers zijn van de zoete geur van kauwgom. De Red one Hair waxen zijn te koop bij pakshop.nl.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*