Review Behandeling Bij All Skins Schoonheidsinstituut

Post Type

Bijgewerkte wenkbrauwen, een gaaf gezicht en een heerlijke zachte, gehydrateerde huid die er stralend uitziet. Een middagje bij All Skins Schoonheidsinstituut doet wonderen! Als je benieuwd bent naar mijn ervaringen bij deze schoonheidsinstituut, klik dan snel verder!

[mwm-aal-display]

Over All Skins Schoonheidsinstituut

In tijdje geleden schreef ik al over All Skins Schoonheidsinstituut. All Skins Schoonheidsinstituut onderscheid zich van andere schoonheidssalons door gerichte verzorging en advies op maat aan te bieden. De behandelingen worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Om aan de wensen van alle klanten te kunnen voldoen, biedt All Skins Schoonheidsinstituut behandelingen en merken voor alle huidtinten.

All Skins Schoonheidsinstituut

All Skins Schoonheidsinstituut erkent onze multiculturele samenleving, waardoor de schoonheidsinstituut in het bijzonder aandacht besteed aan de getinte en donkere huid, die vaak over het hoofd wordt gezien. All Skins Schoonheidsinstituut is zich ervan van bewust  dat elke huidtype een andere zorgvuldig uitgevoerde aanpak vereist. Daarbij is het belangrijk dat deze aanpak aansluit bij de specifieke behoeftes van een bepaalde huidtype. Vindt hier meer info over All Skins Schoonheidsinstituut.

Mijn wensenlijst bij All Skins Schoonheidsinstituut

Om zo goed mogelijk aan de specifieke wensen te kunnen voldoen, begint een afspraak bij All Skins Schoonheidsinstituut  met een uitgebreid gesprek met de klant. Tijdens het gesprek met de dames van deze schoonheidsinstituut, kaartte ik mijn wensenlijst aan die ik van tevoren had bedacht. Na mijn behandeling bij All Skins Schoonheidsinstituut hoopte ik namelijk op de volgende dingen.

 • een verzorgde, gehydrateerde en egale huid
 • een oplossing voor mijn wenkbrauwen
 • een vermindering van de donkere plekken die zijn ontstaan wegens littekenvorming

Ladies van All Skins Schoonheidsinstituut

Na het bespreken van mijn wensen, moest ik nog een vragenlijst invullen om een beter beeld te krijgen van de factoren die invloed kunnen hebben op mijn huid. De vragenlijst inclusief mijn antwoorden (en werkelijke gedachtes) lees je hieronder.

 • Bent u diabetes patiënt? Nee
 • Gebruikt u medicatie? Waaronder huidverdunnende crèmes. Nee maar, lang geleden wel huidverdunnende crèmes gebruikt. (wat was dat een catastrofe! Nooit doen dus!!)
 • Bent u zwanger of net bevallen? Nee (ben ik voorlopig ook niet van plan)
 • Heeft u last van allergieën? Ja, heb recent medicatie gekregen tegen niezen want ben allergisch voor huisstofmijt en heb de medicatie 1x ingenomen. Gebruik het wanneer het nodig is.
 • Rookt u? Nee (rook alleen met Nieuwjaar, waarbij ik het vuur warm houdt voor de lont)
 • Draagt u lenzen? Op dit moment niet (In love with my new glasses!)
 • Gaat u weleens onder de zonnebank? Nee (ben meer van de natuurlijke zon, waarin ik net zoals de andere toeristen letterlijk in bak om bruiner te worden)
 • Is er op dit moment een stress situatie in uw leven? Ja een beetje wegens werk (lees heel erg veel, altijd van werk!)
 • Wat is het doel van uw bezoek aan All Skins? Ontspanning (daar was ik op dat moment echt aan toe)
 • Heeft u nog mededelingen/ opmerkingen die van belang kunnen zijn voor de behandeling/ huidanalyse? Ik krijg snel littekenvorming in mijn gezicht (komt waarschijnlijk ook omdat ik er telkens aan zit…)
 • Gebruikt u huidverzorgende producten? Ja, namelijk:  Noxema was gel en Bio Oil olie tegen de donkere plekjes. En dag van Weleda (die ik ook als nachtcrème gebruik). Gebruik sinds een half jaar geen scrub meer (alhoewel ik wel fervente gebruiker was, scrubte iedere dag!).

Mijn huidanalyse bij All Skins Schoonheidsinstituut

Nadat ik mijn wensen had besproken en antwoord had gegeven op deze belangrijke vragen, werd het tijd voor een huidanalyse. Meten is immers weten. Op basis van deze huidanalyse kan er vervolgens de juiste gezichtsbehandeling worden bepaald en het juiste advies voor producten worden gegeven.

All Skins Schoonheidsinstituut huidanalyse

De huidanalyse wordt met een apparaat gedaan dat het beeld van je huid tot wel 50 maal vergroot! Hierdoor kan er onder andere de kleur(en), dikte en veerkracht van de huid worden bepaald. Daarnaast geeft het informatie over de toestand van de poriën, mogelijke rimpels en pigmentvlekken. Dit was het resultaat van mijn huidanalyse.

Kleur en Tint: Getinte huid met ietwat kleurverschil. Bij de ogen is het donkerder

Dikte en veerkracht: Zeer goede dikte van de huid. En veerkracht van de huid is zeer goed. Er zit nog veel collageen en elastine in de huid en dat hebben we ook opgemeten. Ook de huid niet te agressief reinigen omdat je de veerkracht en de dikte mee kan verpesten.

Poriën, talgafscheiding en mee-eters: Grove poriën op de wangen en kin ook door de opmeting (en ook zichtbaar) zien we de dat de talgafscheiding meer op de wangen en kin is dan de rest van het gezicht. Wel mee-eters op de kin en neus. Talgafscheiding is algeheel hoog.

Rimpels en lijntjes: Overal wat lijntjes  doordat het vochtarm is. Absoluut geen rimpels ook dat hebben we waargenomen door de meting.

Pigmentvlekken: Bij de opmeting kunnen zien dat er geen pigmentvlekken zijn. De huid moet alsnog goed beschermd worden met een niet te hoge spf. Factor 15 tot 20 is voldoende. De reden dat we een niet al te hoge spf nemen is dat je dan een vitamine D tekort kan krijgen.

Op basis van de huidanalyse kon er geconcludeerd worden dat ik een gecombineerde huid heb. Hoewel ik wist van het bestaan van mijn gecombineerde huid, was de combinatie. Waar ik dacht dat mijn gecombineerde huid bestond uit vette en droge gedeeltes, ontdekte ik dat dit niet helemaal klopt. In plaats van een droge huid, heb ik namelijk een vochtarme huid. Ik heb ontdekt dat mijn gecombineerde huid bestaat uit een vet gedeelte rondom de wangen en de kin en een vochtarm gebied, namelijk in de rest van mijn gezicht.

Mijn behandeling bij All Skins Schoonheidsinstituut

Op basis van de huidanalyse werd er gekozen voor een hydraterende behandeling, die mijn gecombineerde huid weer in balans zou brengen. Echter voordat ik deze behandeling zou krijgen, zou er eerst een andere wens in vervulling gaan. Namelijk een touch up van mijn wenkbrauwen.

All Skins Schoonheidsinstituut behandeling

Om mijn gecombineerde huid aan te pakken, was het doel van de behandeling om de talgafscheiding in de vette gebieden te verminderen en de huid in haar geheel goed te moisturizen. Om dit doel te bereiken, werd de volgende stappenplan opgesteld.

Reinigen: reinigen met een milk en een lotion. Geen toner omdat daar meer alcohol in verwerkt zit. Een scrub, waarin geen scrubdeeltjes zitten, 1x per week gebruiken. Een masker 1x per week gebruiken in combinatie met de scrub. Na het reinigen een serum gebruiken, die je ongeveer 30 seconde in masseert. Serum stimuleert de celvernieuwing, waardoor het helpt de donkere littekens te verminderen.

Verzorgen: hydrateren met een dag- en nachtcrème. In de ochtend en in de avond maar een klein beetje gebruiken. Voedend masker minimaal 1x per week gebruiken. Kan als gewoon masker gebruikt worden door het 10 minuten op het gezicht te laten en vervolgens met water af te spoelen. Daarnaast kan het als nachtcrème aangebracht worden om deze de volgende ochtend met water af te spoelen.

Na de behandeling mocht ik samples mee naar huis nemen van het serum, dag- en nachtcrème en voedend masker van het merk Femme Ebene om thuis uit te proberen.

Het resultaat na de behandeling bij All Skins Schoonheidsinstituut

Hieronder is het resultaat te zien net na de behandeling en een aantal dagen erna. Naast dat mijn huid erg glad aanvoelde, zag het naar mijn mening er ook echt veel gezonder uit. Het had een prachtige natuurlijke glans en zag er egaler uit.

All Skins Schoonheidsinstituut resultaat

Hoewel ik in het verleden al een aantal schoonheidssalons heb bezocht, was ik erg onder de indruk van de expertise en de vakkundigheid van deze twee dames. De inloopsessie van het gesprek, de vragenlijst en de huidanalyse was erg professioneel, maar toch vertrouwd. Ook de behandeling die vervolgens op basis van de analyse werd gedaan, was erg fijn. Kortom, wat deze dames op hun website communiceren, maken ze echt waar. En dat vind ik belangrijk.

Naast dat je na de behandeling er daadwerkelijk mooier uit ziet, is het tevens heerlijk ontspannend. Het is echt een plekje waar je even tot rust kunt komen na een drukke dag van een hectische week. Daarom is All Skins Schoonheidsinstituut in mijn ogen niet alleen een instituut voor uiterlijke schoonheid, maar ook een plek waar je terecht kunt voor je innerlijke rust.

Kortom, vooral naar All Skins Schoonheidsinstituut gaan voor zowel je uiterlijk als innerlijke schoonheid! Wat zijn jullie ervaringen bij schoonheidsalons? 

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

2 comments

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*