Review Anita Grant Virgin Mango Butter Coconut Whip

Post Type

In mijn vorige artikelen heb ik al een paar keer over de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant geschreven. Dit Britse merk bestaat uit handgemaakte, natuurlijke producten voor haar en huid, ontwikkeld door Anita Grant. Ik ben zo tevreden over deze haarboter dat ik mijn ervaringen met jullie wil delen in deze review.

[mwm-aal-display]

Over het merk Anita Grant

Verzorging voor huid en haar met producten zo puur dat ze praktisch eetbaar zijn. Dat zijn de producten van Anita Grant. Het motto van het merk is dan ook:

“Als het een ingrediënt is die ik niet in mijn lichaam zou stoppen, dan is deze ook niet geschikt voor op het lichaam”

Toen Anita zelf een heftige reactie kreeg na het gebruik van een zogenaamd veilige hair lotion met chemische ingrediënten, besloot ze om een eigen lijn van haar en huid producten te ontwikkelen. Voor de ontwikkeling van haar producten, laat Anita Grant zich goed informeren over elk ingrediënt dat haar producten terecht komt. Ooit begonnen in haar eigen keukentje, is Anita Grant sinds de lancering in 2005 inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd merk van zowel cosmetica als verzorgingsproducten, waar Anita Grant zelf niet meer zonder kan.

Anita Grant Brand

Binnen het brede assortiment zijn de Rhassoul Deep Condishes zonder twijfel de bestsellers. Deze diepe conditioners bevatten cacao, honing en olijfolie voor een intensieve verzorging van het haar. Naast de Rhassoul Deep Conditioners worden in Nederland ook andere producten van dit merk verkocht, zoals de Babassu Shampoo Bars, Whipped Butters en haaroliën. Alle producten voor het haar zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog natuurlijk krullend haar.

Over de producten van Anita Grant

Anita’s doel was om de beste natuurlijke producten te creëren voor de huid en krullend haar. Daarvoor worden alleen de beste natuurlijke ingrediënten geselecteerd, die ook echt een toegevoegde waarde leveren. De producten van Anita Grant worden met de hand gemaakt, zijn niet op dieren getest en vrij van schadelijke en onnodige chemische bestanddelen die in veel producten voor de huid en haar gebruikt worden.

Naast de inhoud van de producten van Anita Grant, is er ook goed nagedacht over de verpakking. Er is expres gekozen voor een simpele verpakking, gemaakt van 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar materiaal. Tenslotte vond Anita Grant het belangrijk dat de producten betaalbaar zouden zijn en ze ook doen wat ze beloven, waardoor je waar voor je geld kan verwachten.

Anita Grant Whipped Butter

Over de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant

Haarboter voor droog natuurlijk krullend haar en de gevoelige huid. Bevat mango boter en kokosolie, die haar en huid voeden, hydrateren en beschermen.

Anita Grant omschrijft deze boter als volgt:

“Deze tropische traktatie is speciaal ontwikkeld om het vochtgehalte op peil te houden. Deze luxe, zijdezachte, crèmige boter is geurloos en zit boordevol nutriënten die essentieel zijn voor de ondersteuning en verbetering van haar en huid, Hierdoor wordt je van top tot teen gehydrateerd en gevoed. Net zoals alle andere lekkernijen die we hebben opgeklopt, bevat de formule alleen de puurste ingrediënten voor een goed smeerbare boter met een lichte, niet-vette textuur.”

Mango Boter

Rijk aan vitamine A, vitamine C en Vitamine E en selenium. Hydrateert, herstelt en verzacht het haar. Daarnaast helpt het haar en huid te beschermen tegen UV stralen.

Kokosolie

Rijk aan triglyceriden. Verbetert de haarstructuur van binnenuit en stimuleert de haargroei. Daarnaast helpt het haar en huid te beschermen tegen ziekteverwekkers.

Anita Grant Virgin Mango Butter Coconut Whip Ingredients

Ingrediënten: Virgin Mango Butter (Mangifera indica), *Organic Virgin Coconut Oil (Cocos nucifera), Golden Jojoba (Simmondsia chinensis), *Organic Sapote Fruit Seed Oil (Pouteria sapota), Natural Soya Derived Vitamin E (d-alpha, d-beta, d-gamma & d-delta tocopherols (1000iu)) en LIEFDE!

Mijn ervaringen met de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant

Tot nu toe heb ik de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant alleen gebruikt als laatste stap in mijn haarroutine en ik ben hier echt heel tevreden over. Er zijn namelijk gedeeltes van mijn haar, namelijk rondom mijn haarlijn, bovenop mijn hoofd en onderin mijn nek, die erg droog blijven en snel gaan pluizen. Tot nu toe heb ik geprobeerd om deze plekken te hydrateren door wat extra kokosolie aan te brengen. Dit hielp echter niet. Ik heb ook geprobeerd om deze droge gebieden met sheaboter te behandelen. Ook dat werkte niet. Tenslotte testte ik de Nourish & Shine van Jane Carter, die ik op mijn haar aanbracht na het aanbrengen van de kokosolie. Dit gaf wel goede resultaten.

Anita Grant Virgin Mango Butter Coconut Whip

Toen ik tijdens de Divine & Natural Hair Event bij de stand van Shimai de boters van Anita Grant zag liggen, raakte ik toch erg nieuwsgierig. Toen ik wat van de boter pakte uit een van de testers, was ik erg verrast door de zachte, crèmige structuur van de boter. Ik bracht wat van de boter aan op mijn haar en het voelde erg zacht. Daardoor raakte ik heel enthousiast om een van deze boters mee naar huis te nemen. Terugdenkend aan de Nourish & Shine van Jane Carter, bedacht ik me dat de mangoboter best wel eens het bestanddeel zou kunnen zijn die zo goed voor mijn haar werkt. Daarom besloot ik de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant mee naar huis te nemen.

Mijn conclusie over de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant

Sinds deze aankoop heb ik de boter al een tijdje kunnen testen en het werkt geweldig. De droge plekken in mijn haar zijn dankzij deze boter niet meer droog, maar zien er erg gezond uit! Daarnaast maakt deze boter je haar super zacht en soepel, waardoor je haar heerlijk makkelijk kamt. De boter wordt direct door het haar opgenomen, waardoor het haar niet vettig of plakkerig wordt. Ik heb gemerkt dat de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant een lichtere boter is dan de Nourish & Shine van Jane Carter. Dit maakt het geschikter voor de dunnere haartypes.

Anita Grant Virgin Mango Butter Coconut Whip op huid

De Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant is een ware traktatie voor zowel je haar als je huid. Na het aanbrengen van de boter in je haar, blijven je handen namelijk ook heerlijk zacht. Dit geeft al aan dat de boter ook erg lekker is voor op de huid. Zoals je hebt kunnen lezen, zitten er veel pluspunten aan de Virgin Mango Butter Coconut Whip van Anita Grant. De boter is online verkijgbaar bij Shimai. Ik had een klein potje van 15 ml voor € 4,25 gekocht. Dat lijkt heel weinig, echter heb je maar een beetje van de boter nodig om je haar te verzorgen. Daarom is het in mijn ogen een goede investering.

Wat vinden jullie van de producten van Anita Grant? Hebben jullie al de boters geprobeerd?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*