Review Carol’s Daughter Voor Het Stylen Van De Perfecte Krul

Post Type

Een aantal weken geleden kreeg ik een pakketje van Natural Black Hair, om een aantal producten van het merk Carol’s Daughter te testen. Vanwege de populariteit van deze producten in de Verenigde Staten, kon ik niet wachten om deze producten uit te proberen. Benieuwd welke producten ik heb getest en wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

De gesteste producten van Carol’s Daughter

Van Natural Black Hair, mocht ik twee producten van Carol’s Daughter testen, namelijk de Black Vanilla Moisturizing Leave-In conditioner en de Hair Milk Pudding voor styling.

Carol's Daughter Hair Milk Pudding Black Vanilla Leave In Conditioner

Black Vanilla Moisturizing Leave-In Conditioner
Verzorgende leave-in conditioner voor droog beschadigd haar. Bevat pro-vitamine B5 en tarwe proteïne, die het haar versterken. Daarnaast bevat deze formule de natuurlijke moisturizer aloë vera, die het vochtbalans herstelt, in plaats van siliconen, die bij dagelijks gebruik het haar zwaarder maken. Het resultaat is mooi gezond haar dat er glanzend uitziet en makkelijk doorkambaar is.

Ingrediënten: Water (Aqua), Polysorbate 80, Glycerin, Panthenol ( Pro-vitamin B5), Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Butylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf Stem, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Potassium Sorbate, Citric Acid, Caramel, Fragrance (Parfum).

Hair Milk Pudding – Style. Define. Hold.
Stylings crème voor golvend, krullend en kroeshaar. Bevat natuurlijke ingrediënten zoals avocado olie, voor voeding en hydratatie. Daarnaast bevat deze formule guargom voor een sterke hold en agave nectar voor een pluisvrije sealing. De formule geeft definitie en vorm aan je haar zonder het te verzwaren en restjes achter te laten. Het resultaat is mooi gezonde krullen, die zacht aanvoelen en er glanzend uitzien.

Ingredienten: Water (Aqua), Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Fragrance (Parfum), Agave Tequilana Stem Extract, Aminomethyl Propanol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Carbomer, Cyamopsis Tetragonoloba, (Guar) Gum, Dioleyl Phosphate, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oleth-5 Phosphate, PEG-12 Dimethicone, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, PVP, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate.

Mijn ervaringen met de Black Vanilla Moisturizing Leave-In Conditioner

Zoals je kunt zien, is de Black Vanilla Moisturizing Leave-In Conditioner van Carol’s Daughter een heldere, vloeibare oplossing. Door de waterige formule, kun je je haar opnieuw opfrissen. Daardoor is het een uitstekend product om je haar tussen wasbeurten door zowel te kunnen verzorgen als te stylen. Dit is ook precies hoe ik deze leave-in conditioner heb gebruikt.

Carol's Daughter Black Vanilla Leave In Conditioner

De dag na het wassen, heb ik de spray aangebracht in mijn haar na het douchen. Daarvoor bracht ik enkele pompjes aan in mijn handpalm om vervolgens de leave-in over mijn haar te verdelen. Rondom mijn haarlijn (zowel rondom mijn voorhoofd als achter in mijn nek) bracht ik de spray direct aan op mijn haar.

Al bij de eerste spray, komt de heerlijke geur van vanille vrij. Ondanks dat de formule erg vloeibaar is, voelt het erg zacht aan in je handen. Wanneer je de Black Vanilla Moisturizing Leave-In Conditioner van Carol’s Daughter  in je haar aanbrengt, merk je dat je haar wordt gehydrateerd doordat de droge plekken verdwijnen. Bij het aanbrengen voelt je haar heerlijk zacht en soepel aan.

Wat ik merkte na het aanbrengen van de leave-in conditioner, is dat je haar na een tijdje enigszins stroef aanvoelt. Dit komt waarschijnlijk door de aloë vera, die het haar sealt om ervoor te zorgen dat de opgenomen vocht in je haar blijft en het vochtgehalte in balans is. Het haar voelt overigens niet vervelend stroef aan. Je zou het kunnen beschouwen als een lichte fixatie, die ikzelf na het stylen van mijn haar erg fijn vind.

Mijn ervaringen met de Hair Milk Pudding voor styling

Hair Milk is een van de originele lijnen van Carol’s Daughter. Daarom was ik erg blij dat ik iets van deze lijn mocht proberen. De Hair Milk Pudding is een stylingsproduct dat zorgt voor definitie en hold. Het is altijd belangrijk om je haar goed te voeden en te hydrateren voordat je een stylingsproduct aanbrengt.

Carol's Daughter Hair Milk Pudding

Na mijn was en verzorgingsroutine, bracht ik de Hair Milk Pudding van Carol’s Daughter aan op mijn haar. Zoals je kunt zien, is deze stylingspudding een rijke, witte, dikke crème. Wanneer je hem in je handen aanbrengt, voelt het niet heel speciaal aan in vergelijking met andere crèmes. Het is gewoon zacht, goed smeerbaar en heeft een lichte formule.

Carol's Daughter Hair Milk Pudding formule

Na het aanbrengen van de Hair Milk Pudding van Carol’s Daughter, heb ik mijn haren in zes secties verdeeld, getwist en gewikkeld in een satijnen doek om te gaan slapen. De volgende ochtend heb ik de doek afgehaald en op de droge plekken van mijn haar nog wat van de Black Vanilla Moisturizing Leave-In Conditioner gesprayd. Nadat de formule was opgedroogd heb ik de twists eruit gehaald.

Carol's Daughter Twists.png

Ik weet niet wat het is, maar een twist out ziet er bij mij altijd rampzalig uit! Helaas kon de Hair Milk hier geen verandering in brengen. Ten einde raad, besloot ik daarom om mijn haar in twee vlechten te vlechten. Daarvoor bracht ik eerst opnieuw wat van de stylingspudding aan op mijn haar. Aan het einde van de dag heb ik mijn vlechten eruit gehaald en zie hieronder het resultaat. Is het niet prachtig?

Carol's Daughter Resultaat

De foto hierboven laat zien dat de twist out blamage zeker niet kan liggen aan de stylingspudding. Ik vlecht mijn haar wel vaker in voor een braid-out, echter heb ik nog nooit zo’n mooi resultaat gezien! Mijn haar is perfect gedefinieerd en had een uitstekende hold, waardoor de krullen de gehele avond in vorm bleven. Voor mij is de Hair Milk Pudding daarom zeker een keeper!

Conclusie

Ik kan niet anders concluderen dat de producten van Carol’s Daughter erg fijn zijn in gebruik en een prachtig resultaat leveren. Daarnaast kun je aan de producten zien, ruiken en voelen dat ze van goede kwaliteit zijn, waardoor de hoge prijs kan worden verklaard. De prijs kwaliteit verhouding is in mijn ogen redelijk.

Kortom, ik ben tevreden over de Black Vanilla Moisturizing Leave-In conditioner en de Hair Milk Pudding. Het enige wat wel even wennen was, is de fixatie. Nadat de producten namelijk door het haar zijn opgenomen, voelt je haar wat stroef aan. Dit komt waarschijnlijk door de hold, waardoor je haar zo mooi in model blijft. Ondanks deze stroefheid, voelt je haar nog steeds erg zacht en soepel aan. Daarom vind ik dit niet heel vervelend.

Het wennen komt vast omdat ik normaal gesproken geen stylingsproducten gebruik. Echter door mijn positieve ervaringen met deze twee producten, ben ik zeker van plan om dit vaker te gaan doen!

Welke stylingsproducten gebruiken jullie het liefste?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*