Review Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Lipstick

Post Type

Dit weekend ben ik gaan shoppen in Duitsland. Daarbij kon een bezoekje aan de Kiko Make Up Milano store natuurlijk niet uitblijven. Een van de nieuwe producten die ik heb gekocht is de Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick. Lees na de klik meer over deze innovatieve lippenstift en mijn ervaringen.

[mwm-aal-display]

Over Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick is een van de nieuwste lippenstiften uit de Kiko Make Up Milano collectie. Zoals Kiko Make Up Milano zijn nieuwe lippenstift omschrijft, klikt het te mooi om waar te zijn. Zo is Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick ideaal voor intens gekleurde lippen die voor een lange tijd er mooi verzorgd uit blijven zien.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick KV

Deze lippenstift bevat een innovatieve formule, waardoor deze 8 uur lang blijft zitten zonder af te geven of te vervagen. Daarnaast heeft de lippenstift een zijdezachte en comfortabele textuur. Verder zorgt de speciale vorm van zowel de stick als de verpakking ervoor dat de lippenstift nauwkeurig kan worden aangebracht. Na het aanbrengen, geeft de lippenstift op de lippen een sterke, egale kleur met een matte finish.

De kleuren van Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Zoals je kunt zien, staan de kleuren op de voorkant van de stijlvolle, zilverkleurige verpakking. Dat is handig! Zo kun je gemakkelijk de kleuren van elkaar onderscheiden, want je hebt natuurlijk nooit genoeg aan één kleur lippenstift.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick assortiment

Van natuurlijke nude tot opvallende felle kleuren, het brede assortiment zorgt ervoor dat elke vrouw haar perfecte kleur kan vinden. Alle formules hebben een hoge pigmentatie, waardoor je lippen daadwerkelijke de kleur krijgen die je ziet. Laat je lippen opvallen met de intense kleuren van Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick. Zo kun je jouw look helemaal afmaken.

Mijn ervaringen met Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick

Genoeg gezwijmel en laten we kijken of Kiko Make Up Milano zijn beloftes na kan komen met de Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick. Hieronder zie je de swatches van alle kleuren die we uit Duitsland hebben meegenomen.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick swatches

Bij deze een overzicht van de kleuren, van boven naar beneden.
14 Natural Beige
13 Cocoa
11 Pearly Orchid
07 Cherry Red
04 Pearly Tangerine
03 Hibiscus Red
02 Pearly Vintage Rose

Zowel ik als mijn moeder hadden een paar gekocht. Gelukkig niet dezelfde gezien onze smaken verschillen. Daarnaast vond ik het zonde om dezelfde te kopen. Mocht ik een kleur van haar leuk vinden, dan kan ik deze gewoon lenen.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick aankoop

Al bij het testen van de kleuren in de winkel op mijn hand, merkte ik hoe gemakkelijk en soepel je deze lippenstiften kunt aanbrengen. Daarnaast waren deze swatches moeilijk te verwijderen! Ook op de lippen is de formule gemakkelijk aan te brengen dankzij de vorm van de stick en de verpakking die gemakkelijk in de hand ligt. Door de zachte en soepele formule, glijdt de lippenstift over je lippen.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick pearly orchid

Het resultaat met Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick

Uit alle kleuren die we hebben gekocht, vond ik de paarse kleur het mooist. Hieronder zie je het resultaat van de kleur 11 pearly orchid op mijn lippen. Zodra de lippenstift is aangebracht, laat het een intense kleur achter op je lippen. Daarnaast voelen je lippen zacht en soepel aan. Hoewel de formule na een tijdje opdroogt, blijft de kleur op de lippen zitten. Je lippen voelen dan nog steeds zacht en soepel aan. Op de foto hieronder had ik de lippenstift al een aantal uur gedragen en ondertussen gegeten en gedronken.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick voor na aanbrengen

Zoals je van mij gewend bent, combineer ik een lippenstift graag met een lippenbalsem. Hieronder zie je het resultaat nadat ik een lippenbalsem over de lippenstift heb aangebracht. Zoals je kunt zien, zorgt dit voor een natuurlijk glans.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick lippenbalsem

Conclusie over Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick

Ik ben erg tevreden over Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick. De kleuren zijn intens, waardoor de lippenstift een mooie kleur achterlaat op de lippen. Daarnaast geeft de lippenstift nauwelijks af, waardoor het lang blijft zitten. Verder blijven je lippen mooi verzorgd, zonder dat ze uitdrogen. Tenslotte is de lippenstift gemakkelijk te combineren met een lipgloss of lippenbalsem, doordat de formule snel opdroogt. Vooral dat laatste is een pluspunt, zeker in vergelijking met andere lippenstiften die ik tot nu toe heb gebruikt.

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick resultaat

Kiko Make Up Milano Unlimited Stylo Long-Lasting Lipstick is te koop voor €6,90 in de Kiko Make Up Milano stores of online via de Kiko Make Up Milano webshop.

Wat vinden jullie van deze nieuwe lipstick? Zouden jullie hem willen proberen?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*