Huidverzorging 101: rozenwater als make-up basis

Post Type

Eerder schreef ik al over de vele voordelen van rozenwater. Tegenwoordig gebruik ik dit product voor echt alles, waaronder als basis voor het aanbrengen van make-up. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan snel verder!

Over rozenwater

Hoewel je rozenwater bij elke drogist kunt kopen, ben ik toch een grotere fan van de Fie Bio and Care Pure Hydra Face Water. Deze 100% pure rozenwater kan onder andere gebruikt worden voor verfrissing, kalmering, zuivering en herstel van de huid. Op dit moment gebruik ik de face water in de dagelijkse verzorging van mijn huid. Echter, daarnaast heb ik ontdekt dat ik het ook kan gebruiken voor mijn make-up routine.

Rozenwater als basis…

Rozenwater wordt snel door de huid opgenomen. Hierdoor kan het gebruikt worden als een draagmiddel zodat andere stoffen met dezelfde snelheid kunnen worden opgenomen. Dat maakt rozenwater ideaal om te gebruiken in combinatie met een gezichtscrème.

fie-bio-and-care-pure-hydra-face-rozenwater-sprayen

Naast een snelle opname, zorgt rozenwater er tevens voor dat een ander middel beter over de huid wordt verspreid. Hierdoor hoef je minder te gebruiken. Dit geldt niet alleen voor een gezichtscrème, maar ook voor je foundation.

…voor onder je make-up

Gebruik dit veelzijdige product als basis voor je foundation door de face water eerst op je gezicht te sprayen. Vervolgens breng je foundation aan. Begin daarvoor met een kleinere hoeveelheid dan dat je gewend bent. Je zal zien dat je niet veel hoeft te gebruiken!

fie-bio-and-care-pure-hydra-face-rozenwater-basis-voor-make-up

Hierboven zie je de resultaten van mijn favoriete foundation, zowel in combinatie met als zonder rozenwater. Zoal je kunt zien, ziet mijn huid aan de ene kant een stuk stralender, egaler en natuurlijker uit! Zo zie je dat, naast het bespraren van foundation, de rozenwater ook voor een mooier resultaat zorgt!

Waarvoor gebruiken jullie rozenwater?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*