Shoplog: Producten uit New York nr. 1

Post Type

Een tijdje geleden was ik in New York. Naast een hoop gezien te hebben, kon ik het natuurlijk niet laten om een paar producten mee naar huis te nemen. Benieuwd welke dit zijn? Ontdek het in deze shoplog na de klik!

[mwm-aal-display]

Shoppen in New York

In de zeven dagen dat we in New York waren hebben we veel gewandeld om alle leuke plekken te kunnen zien. Hoewel er veel bekende bezienswaardigheden zijn, zoals Times Square, Central Park & de Statue of Liberty, zijn er ook genoeg mogelijkheden om te winkelen. Naast bekende winkelstraten zoals 5th Avenue en 34th street, zijn er winkels door heel New York heen, waardoor je shoppen makkelijk kunt combineren met het bezoeken van bekende plekken.

Natuurlijk kon ik als ware product junkie het niet laten om een aantal producten te kopen. En aangezien de meeste producten die we in Nederland kopen, Amerikaanse merken zijn, is er eigenlijk geen betere plek om deze producten te halen dan in het land van herkomst. Ik heb hieronder een lijstje gemaakt, onderverdeeld in make-up & haarverzorgingsproducten. Natuurlijk heb ik ook wat kleding en schoenen gekocht, echter zullen jullie deze producten het meest interessant vinden.

Make-up producten uit New York

Uit eerdere reizen naar de Verenigde Staten, heb ik ontdekt dat veel merken voor de donkere vrouw gewoon te koop zijn bij grote drogisterijen, supermarkten en warenhuizen, zoals bijvoorbeeld Walgreens, Target en Macy’s. Daar kun je make-up merken voor de donkere huid vinden, zoals Black Opal, Bobbi Brown en Black Up.

Shoplog Macy's Beauty Street

In de drogisterij Duane Reade (onderdeel van de Walgreens ketens) kwam ik zelfs Iman Cosmetics tegen. Dit was overigens wel in Harlem, een wijk waar veel donkere mensen wonen. De kans dat je daar merken voor de donkere huid tegenkwam was overigens veel groter dan in de binnenstad. Niet alle winkels verkochten dezelfde merken make-up. Uiteindelijk vond ik wat ik wilde hebben, namelijk de CoverGirl LipSlicks en Black Opal Color Splurge!

CoverGirl LipSlicks Smoochies Lip Balm

Als ik in de Verenigde Staten ben, is het vaste prik om een voorraad in te slaan van deze lippenbalsems. Hoewel ik de normale CoverGirl LipSlicks gewend ben, werd verrast door de nieuwe CoverGirl LipSlicks Smoochies. Deze nieuwe lippenbalsems lijken erg veel op de oude, echter bestaat de collectie uit een hoop nieuwe, vrolijke kleuren. Voor mijn collectie haalde ik de neutrale kleur 575 Kiss & Tell en de uitdagende 585 Party Girl (hoe toepasselijk?!)

Shoplog New York CoverGirl Lipslicks Smoochies

Black Opal Color Splurge Lipstick

Black Opal herriner ik me nog van vroeger. Mijn moeder gebruikte dit merk toen ik jong was. Toen vond ik het nogal een saai merk, bestaande uit neutrale kleuren die nauwelijks opvallen. Vanwege het gebrek uit uitdagen, felle kleuren heb ik nooit meer naar het merk om gekeken. Totdat ik deze lipsticks zag liggen. De nieuwe Black Opal Color Splurge zien er erg hip & modern uit, met kleuren die deze nieuwe look & feel matchen. Ik koos twee kleuren, de paarse JazzBerry voor mij en de dieprode Wine Not voor mijn moeder (graag gedaan mam!).

Shoplog New York Black Opal ColorSplurge Lipsticks

Hieronder vind je alvast een sneak peak van de Black Opal Color Splurge JazzBerry. Het heeft een mooie, intens paarse kleur. Hoe vind je hem staan?

Shoplog New York Black Opal ColorSplurge Lipsticks resultaat

Haarverzorgingsproducten uit New York

Natuurlijk heb ik ook producten gekocht voor de verzorging van mijn haar. Aangezien ik wist dat ik de product junkie in mij niet kon weerstaan, ben ik op reis gegaan met letterlijk geen enkele haarverzorgingsproduct! In de volgende deel van mijn shoplog zal ik onthullen welke 4 (yes, alleen maar 4!) producten ik heb gekocht.

Welke producten zouden jullie uit Amerika willen halen? En welke producten denken jullie dat ik heb gehaald?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

4 comments

  1. Oh wat leuk! Ik hoop ook binnenkort te gaan. Ik ben benieuwd naar je haarverzorgingsproducten. Ik wil het boek The Science of Black hair graag kopen. Verder producten van Kinky Curly en wat ik nog meer tegenkom 🙂

  2. Die black opal producten zijn echt waanzinnig. Lippenstift kon ik nergens vinden totdat ik in rotterdam bij de cosmetica winkels ging. Deze vond ik bij http://www.nazim.nl

    Tegenwoordig hebben niet veel mensen deze lippenstiften, eigenlijk moet elke cosmetica winkel het hebben want ze blijven zo lang goed zitten.

    Ik zou echt iedereen aanraden om die lippenstiften te proberen.

    Groetjes,

    Jasmine

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*