Sisay Flax Haarproducten voor slip en definitie

Post Type

Afgelopen dagen heb ik producten geprobeerd van een merk van Nederlandse bodem. Deze lady is terug van weg geweest en wat zijn we blij dat ze de Black Hair markt weer gaat verrijken met haar producten. Benieuwd over welke black owned business ik het heb? Ontdek meer over Sisay en de Sisay Flax haarproducten na de klik!

[mwm-aal-display]

Over Sisay

Sisay is het merk van Janine van Throo, één van de curl experts die al jarenlang ervaring heeft in de (natural) beauty industrie. Als sinds het begin van de Natural Hair Movement, hielp Janine dames om hun haar beter te begrijpen en hoe ze het moesten verzorgen. Nu terug van weg geweest, wil ze weer gaan bouwen. Naast Sisay, is Janine tevens eigenaresse van Sishake. Samen vormen Sisay en Sishake onderdeel van een holistische visie op haarverzorging, waarbij er vanuit wordt gegaan dat een goede verzorging zowel van binnen als van buiten komt. Om dat te bereiken, bieden beide merken alleen maar natuurlijke producten.

Over Sisay Flax collectie

Hoewel Sisay van oudsher uit verschillende collecties bestaat, werd de Sisay Flax collectie als eerste gelanceerd. Voor de liefhebbers van Sisay, wees gerust. De andere bestsellers zoals de Okra en de Scalp Care collectie zullen snel volgen!

Op dit moment bestaat de Sisay Flax collectie uit een shampoo, conditioner en moisturizer. Alle producten zijn verrijkt met lijnzaad, dat het haar hydrateert en soepel maakt. Hierdoor zijn klitten en gespleten haarpunten verleden tijd. Daarnaast zorgt dit bestanddeel ervoor dat het haar een mooie definitie krijgt.

Sisay Flax Conditioning Shampoo
Een verzorgende shampoo, verrijkt met lijnzaad extract. Bevat omega vetzuren en vitamine E om het haar te voeden. Deze shampoo reinigt op een milde wijze, zonder de natuurlijke oliën uit het haar te verwijderen. Bevat geen sulfaten.

Sisay Flax Conditioner
Een hydraterende conditioner, verrijkt met lijnzaad en zijde extract. Bevat omega vetzuren en vitamine E om het haar te voeden. Deze conditioner maakt het haar glad en soepel, waardoor klitten makkelijk verwijdert kunnen worden. Bevat geen siliconen.

Sisay Flax Moisturizer
Een moisturizing crème, verrijkt met lijnzaad en zijde extract. Bevat omega vetzuren en vitamine E om het haar te voeden. Deze crème geeft je haar de verzorging die het nodig heeft, voor zacht en glanzend haar met een mooie definitie. Bevat geen siliconen.

Mijn ervaringen met de Sisay Flax collectie

Voordat ik mijn ervaringen deel, wil ik het volgende kwijt. Heel vaak kom je producten tegen waarop een bepaald ingrediënt wordt gepromoot. Een goed voorbeeld hiervan zijn de producten waarin sheaboter in is verwerkt. Er wordt dan van alles beloofd, op basis van de voordelen die het bepaald ingrediënt biedt. Voor sheaboter is dat het je haar zacht hoort te maken en je haar beschermt door als sealer te fungeren. Echter zodra je de producten uit probeert, merk je daarvan niks terug. Als je sheaboter bijvoorbeeld in een shampoo verwerkt, kan het nooit de voordelen van bescherming bieden aangezien je het weer uit je haar wast.

Al bij het gebruik van Sisay merk je dat dit merk anders is! Flax seed staat bekend om zijn lijmachtige formule zodra het in aanraking komt met water. Dankzij dit eigenschap, zijn de zaden geschikt om 100% natuurlijke gel te maken. Bij het aanbrengen, zorgt het voor de juiste ‘slip’ waardoor je haar glad wordt. In het geval van de gel, kan je het gladde haar gemakkelijk plat leggen. In het geval van de Sisay Conditioning Shampoo, Conditioner en Moisturizer, merk je gelijk dat de formules dezelfde ‘slip’ bevatten. Hierdoor is het haar gemakkelijk te ontwarren na het gebruik van de shampoo en de conditioner. Daarvoor verdeelde ik mijn haar in 4 secties.

Het resultaat met de Sisay Flax collectie

Dankzij de eigenschappen van flax seed, zorgen de formules ervoor dat je haar een mooie definitie krijgt. Als na het wassen met de shampoo zie je dat de kruldefinitie wordt gevormd. Hieronder zie je het resultaat na het aanbrengen van de conditioner. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat mijn krullen worden gedefinieerd.

Na het uitspoelen van de conditioner, bracht ik de moisturizer aan. Ik sloot mijn haarroutine af door wat olie aan te brengen in mijn haar. Vervolgens liet ik mijn haar drogen. Nèt voordat mijn haar volledig was opgedroogd, bracht ik nog een beetje van de moisturizer aan. Hieronder zie je het resultaat op droog haar. Een mooie definitie en gezond uitziende krullen! Mijn haar bleef drie dagen zo mooi!

Hebben jullie al kennis gemaakt met het merk Sisay? Welke producten zouden jullie willen gebruiken?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

  1. The United States called on the United Nations Human Rights Council (UNHRC) on September 26 to discuss alleged human rights violations in China’s Xinjiang Uygur Autonomous Region. Washington’s request comes after a recent UN report that warned of possible crimes against humanity in the Chinese territory.

    The resolution brought forth by the US was also co-sponsored by the United Kingdom, Canada, Sweden, Denmark, Finland, Iceland and Norway. The 47-member UNHRC will vote on the resolution this week, with Western countries apparently afraid that it might not pass. If it does, a debate on the issue will be scheduled for the council’s next session in February.
    megamfknitd7mmb6rjoi65ciz23zkch547cbjggn54h5ebtputfo3nid.onion

    mega333mq5acolj7rw726jjy6g3ihgsmnhlfuuk6cd2267jbohhc4aqd.onion

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*