Sishake de Healthy Beauty Shake voor mooie haar, huid en nagels!

Post Type

In de voorbereidingen op het Locked & Loose event Kids edition maakte ik kennis met de eigenaresse van Sishake. In het nieuwe jaar besloot ik een start te maken met deze shake onder het mom van mijn resolutie om gezonder te leven. Benieuwd naar de resultaten? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

Over Sishake

Vaak als we het hebben over haar en huidverzorging, praten we over producten die we in ons haar en op onze huid smeren. Toch is het vaak zo dat een goede verzorging van binnenuit start! Tot nu toe was er nog geen product op de markt die alle nutriënten (vitamines, mineralen en spoorelementen) bevat voor mooie haar, huid en nagelt. Tot de komst van Sishake!

Sishake Locked and Loose 14

Sishake is een milkshake poeder die je gemakkelijk kunt mengen met melk of water voor een heerlijke milkshake. Sishake is 100% natuurlijk. De formule bevat alleen actieve stoffen en is vrij van synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen en conserverings-, opvulmiddelen. Verder bevat de poeder geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Kortom, Sishake bevat alleen ingrediënten van de beste kwaliteit die je lichaam nodig heeft.

Voor wie is Sishake bedoeld?

De milkshake poeder is glutenvrij en halal, waardoor het voor een breed publiek geschikt is. En dat is geen toeval. De intentie was om de gezonde shake voor iedereen beschikbaar te maken, voor mannen en vrouwen, voor elke leeftijd. Naast voor schoonheidsdoeleinden, kan de shake ook gebruikt worden als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ideaal voor als je moeilijke eters in huis hebt, die je toch de noodzakelijke voedingstoffen wilt geven die ze nodig hebben!

Sishake ingrediënten

De shake kan door iedereen, altijd en overal worden genuttigd. Drink de milkshake in de avond voor het beste resultaat voor je huid, haar en nagels. Persoonlijk vind het ik het een ideale oplossing om toch de noodzakelijke voedingstoffen binnen te krijgen, zeker als je een druk leven hebt. Ik meng de shake met water, omdat ik geen melk drink. Gewoon een glas vullen met water, twee eetlepels poeder erbij, een paar keer roeren en klaar. Zo simpel is het om Sishake te gebruiken!

Resultaten met Sishake

Normaliter ben ik erg sceptisch als het komt op voedingssupplementen. Zeker met de voedingssupplementen die je moet slikken, maar ook met deze beauty shake. Het was pas nadat de eerste zak leeg was, ik before- en after foto’s begon te vergelijken en ik daadwerkelijk het resultaat zag! Hieronder zie je op de eerste foto mijn haargroei na 1 maand. Op de tweede foto zie je het resultaat na twee maanden.

Sishake resultaten

Naast langer haar, merk ik ook dat ik tijdens het kammen minder haar verlies. Verder merk ik dat mijn nagels niet meer inscheuren en dus sterker zijn geworden. Tenslotte ervaar ik dat mijn huid is verbeterd. Ik heb minder last van onzuiverheden en mijn huid voelt zachter aan. Heel veel voordelen dus dankzij een minimale inspanning!

Wil jij ook jezelf overtuigen van het resultaat en ben je benieuwd naar Sishake? Neem dan contact met mij op!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*