De Fie Bio and Care Skin Care challenge

Post Type

Okee, ik beken het eerlijk. Tot nu toe ben ik eigenlijk nooit bezig met mijn huid. Ik ben zo gefocust op mijn haar, dat ik niet stil stond bij de verzorging van mijn huid. Daarom ga ik samen met Fie Bio and Care de Skin Care challenge aan. En dat start natuurlijk met een consultatie.

De consultatie startte met een analyse van de huid. Vervolgens kreeg ik advies welke producten ik het beste kon gebruiken. Daarnaast had ik een specifieke vraag over littekens, waarover ik ook advies kreeg. Tenslotte zal ik nog uitleg geven over hoe ik de producten moet gebruiken.

Huidanalyse

Om te beginnen werd er gekeken naar mijn huid. Na goed te hebben gekeken en te hebben gevoeld kwam het oordeel: ik heb een gecombineerde huid, dat ook nog eens vochtarm is. Doordat mijn haar snel groeit, heb ik een droge hoofdhuid en droog haar. Als je haar snel groeit, wordt je huid snel droog omdat deze hard aan het werk is waardoor het meer vocht en voeding nodig heeft dan een normale huid.

Skin Care Challenge startpunt

Advies

Het advies is om de schijf van vijf te gebruiken van Fie Bio and Care, bestaande uit de Fie Bio and Care Pure Cleansing Milk, Pure Lotion, Pure Hydra Face Water, Pure Hydra Day Cream en Pure Hydra Night Cream. Samen vormen deze producten een complete verzorging voor de huid.

Fie Bio & Care producten

Om mijn ervaringen zo goed mogelijk te kunnen delen met jullie, ben ik met Fie Bio and Care de Skin Care challenge aangegaan. Ik zal een maand lang de producten gaan gebruiken en jullie wekelijks van een update voorzien over de voortgang!

Littekens

Naast een standaard consultatie had ik ook een specifieke vraag voor Fitzgeralda. “Hoe kom ik van die lelijke littekens af?” Nadat ze naar mijn littekens had gekeken, legde Fitzgeralda uit dat littekens vaak verklevingen zijn van bindweefsel gecombineerd met een ophoping van pigmentatie. Dit uit zich in een stugge huid en een donkere kleur.

Skin Care Challenge littekens

Door de huid goed te voeden en te hydrateren, kan de huid herstellen en kunnen de littekens vervagen. De producten van Fie Bio and Care bieden de verzorging die de huid nodig heeft, waardoor de littekens zouden moeten vervagen naarmate je de producten langer gebruikt. Ik ben benieuwd!

Skin Care Challenge littekens 2

Gebruiksaanwijzing

De komende maand zal ik de producten als volgt gaan gebruiken. Ik zal eerste de Cleansing Milk op mijn huid aanbrengen en laten intrekken. Vervolgens breng ik wat van de Lotion aan op een wattenschijfje en verwijder ik het vuil van mijn huid. Daarna breng ik wat van de Day Cream aan overdag en voor het slapen gaan de Night Cream. Ik sluit de verzorging af met een aantal sprays van de Face Water op mijn gezicht.

Dit is dus wat ik de komende weken ga doen. Zijn jullie net zo benieuwd als ik naar het resultaat?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*