Start a Movement!

Post Type

Overal in de wereld nam de aandacht voor black hair en met name natuurlijke black hair toe. Overal ter wereld, behalve in Nederland. Wanneer je het aanbod van black hair producten en informatie over de verzorging van black hair hier in Nederland vergelijkt met het aanbod in de Verenigde Staten of zelfs in Groot Brittannië is dit erg teleurstellend. Daarom wordt het tijd voor een website waarop alle informatie over black hair te vinden is.

Echter, zo’n website is natuurlijk alleen maar mogelijk als zoveel mogelijk vrouwen hun kennis over producten en de verzorging van het haar met elkaar delen. Laten we daarom het gesprek over ons haar open gooien zodat we van elkaar kunnen leren en de wereld laten zien hoe wij hier in Nederland over ons haar denken. De eerste stappen zijn al gezet, lees mee en deel je mening over de onderwerpen. Doe mee met onze movement om een website voor donkere vrouwen door donkere vrouwen groot te maken! Houdt ons goed in de gaten, want dit is pas het begin!

Lees hier verder over deze movement

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

3 comments

  1. Ik ben nu al fan. Het is hoog tijd voor zo’n site. Heel frustrerend dat er anno 2012 nog zo weinig aandacht besteed wordt aan “black hair” in modetijdschriften. Alsof ’t niet bestaat.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*