Zondag wasdag: snel en makkelijk met Syoss Keratine Hair Perfection

Post Type

Inmiddels werd ik het een beetje zat dat mijn routine op zondag wasdag zo lang duurt. Daarom ging ik dit weekend voor een snellere aanpak met de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner. De perfecte oplossing of een absolute no-go? Lees verder om er achter te komen.

[mwm-aal-display]

Ervaringen met de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner

Ok, ik geef het eerlijk toe. De enige reden waarom ik dit product de eerste keer kocht was vanwege de prijs. Met een aanbieding van 1+1 gratis bij de Kruidvat betaal je voor 2 flessen maar €5,49. Voor die prijs kon ik het niet laten liggen! Het was het proberen waard. En mocht het nou toch niet goed zijn voor mijn haren, dan kon ik nog altijd de flessen cadeau doen aan mijn moeder.

Al na het eerste gebruik, was ik verkocht. Inmiddels maak ik vaak gebruik van de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner in mijn haarverzorgingsroutine, echter in combinatie met andere haar producten. Wat ik normaal gesproken doe, is mijn haar ontklitten met de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner, vervolgens uitwassen en mijn haar verzorgen met een leave-in conditioner.

Totdat ik een keer naar de ingrediëntenlijst keek:

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner ingredienten

Dit product bevat geen siliconen. Je zou het dus makkelijk als een leave-in conditioner in je haar kunnen laten zitten. Ik besloot het deze zondag uit te proberen.

Over Syoss Keratine Hair Perfection

Dit is wat het merk zelf te zeggen heeft over Syoss Keratine Hair Perfection:

Syoss Keratine Hair Perfection

Haar perfectie voor droog en futloos haar. De nieuwe SYOSS KERATINE HAIR PERFECTION bevat 80% meer Keratine, dat je haar bij elke wasbeurt herstelt. Voor 100% kracht, soepelheid & glans, alsof je net terugkomt van de kapper.

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner

De Syoss Keratine Hair Perfection conditioner vult de essentiële Keratine aan, voor 100% kracht & structuur diep in de haarcel. De conditioner maakt de haarvezel glad voor een verbeterde doorkambaarheid en 100% soepelheid & schitterende glans.

Bron: Syoss website

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner favoriet

Zelf vindt ik het product erg fijn. De formule bevat kleine glittertjes waardoor het je haar echt laat glanzen. De Syoss Keratine Hair Perfection conditioner is gemakkelijk aan te brengen in het haar en maakt het haar meteen erg soepel en glad. Hierdoor wordt ontklitten echt een makkie. Maar zou het ook werken als leave-in conditioner?

Krullen verzorgen met de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner

Voor het uitproberen, heb ik dit keer alleen gebruik gemaakt van de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner en een kam om mijn haar te ontklitten. Niets meer! Voordat ik de conditioner aanbracht heb ik mijn haar flink gespoeld met water. Tijdens het spoelen, masseerde ik mijn hoofdhuid om het vuil uit mijn haar te wassen.

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner routine

Vervolgens verdeelde ik mijn haar in 4 delen. Na het verdelen, bracht ik de conditioner aan op een gedeelte en begon ik het te ontklitten. Na het ontklitten, maakte ik een twist en ging ik met een volgende gedeelte aan de slag. Op die manier werkte ik alle 4 de delen van mijn haar af. Op de scheidingen in mijn haar, bracht ik nog wat extra conditioner aan en was ik klaar!

Resultaat met de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner

Zo zie ik er nu uit! Ik heb besloten om de twists in mijn haar te laten, totdat deze zijn opgedroogd. Ik beloof morgen een foto te plaatsen van het eindresultaat.

Syoss Keratine Hair Perfection conditioner resultaat

 

Voor nu zet ik nog even de voordelen op een rijtje van de Syoss Keratine Hair Perfection conditioner.

  • De prijs: psst… deze week is hij nog in de aanbieding bij de Etos.
  • Bevat geen siliconen
  • Ontklitten is een eitje
  • Glanzend haar dankzij de kleine glittertjes

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*