Taliah Waajid Shea Coco in the spotlight

Post Type

Tijdens mijn bezoek aan de natural hair beurs, was Taliah Waajid het merk dat het meeste indruk op mij had gemaakt. Op de beurs introduceerde ze hun nieuwe collectie Taliah Waajid Shea Coco. Lees meer over deze natuurlijke lijn na de klik.

[mwm-aal-display]

Over styliste Taliah Waajid

Al meer dan 25 jaar leeft en ademt Taliah Waajid natuurlijk haar. Haar eigen hair journey begon toen haar moeder weigerde om haar haar te relaxen, hoewel Taliah erom smeekte. Zo leerde ze om haar eigen haar te verzorgen. Ze stylde haar haar op creatieve manieren die de aandacht trokken in haar omgeving. Het resultaat was dat ze veel verzoeken krijg van vrienden en buren om hun haar te stylen. Al op 14 jarige leeftijd startte ze haar eigen business, dat uiteindelijk uitgroeide tot een salon die bekend staat om haar gezonde, creatieve en natuurlijke haarstijlen.

Taliah Waajid

Ontstaan van het merk Taliah Waajid

Als expert op het gebied van natuurlijke haarverzorging, heeft Taliah Waajid al duizenden cliënten onderwezen en behandeld. Het begon allemaal in haar eigen natural hair salon. Door middel van advies en styling wilde ze donkere vrouwen laten zien dat er andere opties zijn dan chemicaliën voor de dagelijkse haarverzorging. Om haar klanten van de juiste producten te kunnen voorzien, bracht ze een lijn uit voor de verzorging van natuurlijke krullen en kroeshaar. Op dit moment bestaat het merk uit de collecties Taliah Waajid Black Earth Products, Kinky Wavy Natural, Curls Waves & Naturals en Pure and Natural.

Taliah Waajid Shea Coco missie

Taliah Waajid Shea Coco

De Taliah Waajid Pure and Naturals collectie staat ook wel bekend als Taliah Waajid Shea Coco. Het merk stelt zich als volgt voor:

“Zijn jouw producten net zo natuurlijk als je natuurlijke krullen en/of kroeshaar? Gezond haar is mooi haar!”

De producten van de Taliah Waajid Shea Coco collectie bevatten door de natuur geïnspireerde ingrediënten zoals natuurlijke oliën en kruidenextracten voor intensieve hydratatie. Ze maken een einde aan droog, dof en levenloos haar. Je haar wordt versterkt en hersteld om je natuurlijke krulpatroon te definiëren. Het resultaat is een zachte, volle bos krullen zonder build-up.

Taliah Waajid Shea Coco producten

De producten van Taliah Waajid Shea Coco

De collectie bestaat uit de volgende producten:

 • Taliah Waajid Shea Coco Conditioning Co-Wash
  Milde reiniging, ontwart en maakt het haar zachter.
 • Taliah Waajid Shea Coco Condition
  Dringt het haar binnen voor hydratatie. Sealt voor versterking en bescherming van het haar.
 • Taliah Waajid Shea Coco Curly Hair Souffle
  Intensieve verzorging, voorkomt pluis en geeft kruldefinitie.
 • Taliah Waajid Shea Coco Natural Hair Style Cream
  Verzacht het haar, geeft hold zonder restjes achter te laten.
 • Taliah Waajid Shea Coco Monoï Oil
  Intenieve verzorging dankzij natuurlijke oliën, gaat haarbreuk tegen en versterkt het haar.

De producten zijn nu met korting te koop bij pakshop.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*