Talkshow What’s Your Story: Inspiratiesessie Voor En Door Vrouwen

Post Type

Als je op zoek bent naar inspirerende verhalen van vrouwen net als jij en ik, dan is de talkshow What’s Your Story iets voor jou!

[mwm-aal-display]

Over de Talkshow What’s Your Story

Elke vrouw heeft een droom en een route die zij wil volgen en aan elke route hangt een verhaal. Wat zijn jouw dromen, doelen, passies en inspiratie? Wat is jouw route en jouw verhaal?

Talkshow What's Your Story

De talkshow What’s Your Story is dé talkshow voor en door vrouwen, waar het uitwisselen van dromen, passies, doelen en visies centraal staat. Elke editie staat in het teken van een bepaald onderwerp, waarbij inspirerende verhalen met elkaar gedeeld worden. Iedere vrouw is uitgenodigd om aan deze gezellige middag deel te nemen. Praat met vrouwen onder elkaar mee over het onderwerp van de dag.

De talkshow What’s Your Story is het initiatief van powervrouwen Mara Michels (Personal Brand Coach & Consultant), Marisa Lisse (Social Media Specialist & Mom Entrepreneur), Nadyura Navarro (Life Success Coach) & Sabrina Starke (Singer/Songwriter & Inspirator). De talkshow werd door deze vrouwen in het leven geroepen met als doel om taboes te doorbreken en alle pijnen en plezieren die je als vrouw ervaart bespreekbaar te maken.

Talkshow What's Your Story hosts

Hoewel er tijdens de talkshow veel inspirerende verhalen voorbij komen, is inspireren niet de enige insteek van dit event. Wellicht denk je weleens dat jij alleen je soms zo kunt voelen. Toch is er altijd wel iemand die precies hetzelfde mee heeft gemaakt en daardoor precies weet waar jij doorheen gaat. In het kader van delen en helen, worden verhalen uitgewisseld die voor anderen herkenbaar zullen zijn en wellicht naast inspiratie, tevens een verlichting kunnen zijn voor een ander.

Over Voorgaande Edities

Op 29 juni zal de vierde editie van dit event plaats vinden. Je hebt het goed gelezen. Het powerteam heeft voorheen al driemaal zeer succesvolle edities georganiseerd.

Talkshow What's Your Story 1e Editie

De eerste editie van de talkshow What’s Your Story vond plaats op 27 oktober 2013. Deze eerste editie stond in het teken van het uitwisselen van dromen, doelen, passies & inspiratie. Met een groep van ruim 30 vrouwen met verschillende achtergronden ging de eerste sessie van start. Deze werd een groot succes met een hoge opkomst, waardoor twee maanden later de tweede editie plaats vond.

Talkshow What's Your Story 2e Editie

Op 29 december 2013 was de tweede editie van de talkshow What’s Your Story. Gezien het einde van het jaar, had de tweede sessie een toepasselijk onderwerp, aangezien er werd stil gestaan bij de lessen van 2013. Daarbij stonden de vragen ‘Wat heb ik geleerd?’, ‘Wat neem ik mee?’ en ‘Wat ga ik anders aanpakken in 2014?’ centraal. Opnieuw werd het een gezellige vrouwenmiddag waar taboes werden besproken, wensen uitgesproken en wijsheden gedeeld. Hierdoor kon een volgende editie niet uitblijven.

Talkshow What's Your Story 3e Editie

De derde editie van de talkshow What’s Your Story vond plaats op 23 februari 2014. In deze editie waren liefde & relaties de onderwerpen van de dag, waarbij vragen zoals ‘Hoe sta jij in de liefde?’, ‘Wat vindt jij belangrijk in een partner?’ en ‘Welke liefdeslessen heb jij geleerd?’ centraal stonden. Voor deze liefdeseditie werd relatietherapeute Hannah Cuppen uitgenodigd, voor gouden tips en om haar nieuwe boek Liefdesbang te introduceren.

Wees erbij 29 juni!

Na de derde editie werd het weer tijd voor een vierde editie. Deze zal op 29 juni plaats vinden. In deze editie zal er stil worden gestaan op de invloed die onze opvoeding heeft gehad op ons huidig bestaan. Vragen als ‘Hoe was jouw wereld als kind?’, ‘Wist jij toen al wie jij zou zijn?’ en ‘Welke jeugdherinnering heeft de grootste indruk achtergelaten?’ zullen aan bod komen.

Net zoals tijdens de vorige editie, zal er een speciale gast aanwezig zijn. Ditmaal is het de beurt aan Zanillya Farell. Zanillya Farrel is een artiest, die momenteel hard aan het werken is aan haar carrière als singer-songwriter. Met een bekende vader Bobby Farell (Boney M.) zullen de presentatrice haar ongetwijfeld vragen naar haar jeugd en hoe haar opvoeding invloed heeft gehad op haar huidig bestaan.

Ook zo beniewd naar het antwoord op dit vraagstuk? Dan mag je dit event absoluut niet missen! Dus heb je nog niks te doen met pasen of kun je een moment vrij maken, wees er dan bij! Bij deze nog even alle relevante informatie op een rijtje.

Datum: zondag 29 juni 2014
Tijd: 13.00 – 16.00
Locatie: MC Theater, Polonceaukade 5, Amsterdam
Entree: €10,-

 

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*