Tangle Teezer: Nooit Meer Pijn En Haaruitval Bij Kammen

Post TypeHaren kammen kan soms een hele klus zijn. Steeds maar weer die klitten in je haar? En wordt kammen daardoor een bezigheid waaraan je meer tijd besteed dan je lief is? Gefrustreerd dat er zoveel haren in je borstel achter blijven? Voor alle vrouwen die zich hierin kunnen herkennen, is de Tangle Teezer een must have.

Deze unieke borstel met flexibele tanden en gebruiksvriendelijke design die makkelijk in de hand ligt, maakt het ontwarren van het haar makkelijker dan ooit. In dit artikel vertel ik je wat de Tangle Teezer precies is.

Tangle Teezer

Het ontstaan van de Tangle Teezer

De tangle teezer werd uitgevonden door de Britse kapper en specialist in haarkleuring Shaun P. Door kappers assistenten in chique salons te observeren kreeg hij een eureka moment. Hij realiseerde zich dat er een nieuwe detangling  tool nodig was om het pas gekleurde, delicate haar van klanten zorgvuldig te ontwarren, zonder het te beschadigen.

Het gemak van de Tangle Teezer

Sinds ik gebruik maak van deze borstel, gebruik ik eigenlijk niets anders meer om mijn haren te ontwarren. Dankzij de innovatieve design, wordt er niet aan je haren getrokken tijdens het kammen. Daardoor wordt kammen pijnloos en heb je bijna geen haaruitval tijdens het kammen.

Je zult ook merken dat kammen met de tangle teezer makkelijker en minder tijdrovend is. Je hoeft niet zoals voorheen, telkens opnieuw te kammen over één gedeelte van je haar waar veel klitten in zit. De tangle teezer glijdt als het ware over de moeilijke stukken heen terwijl het de klitten onderweg verwijdert.Wanneer je de tangle teezer voor het eerst gebruikt, is dat wel even wennen. Door de flexibele tanden lijkt het alsof de borstel niet volledig door je haren heen gaat. Echter, wanneer je na het kammen met de tangle teezer een andere kam of borstel gebruikt, zul je merken dat je haar volledig vrij is van klitten.

Hoe gebruik ik de Tangle Teezer

De tangle teezer kan gebruikt worden op zowel nat als droog haar. Zelf gebruik ik hem dagelijks. Wanneer ik uit mijn bed stap en mezelf klaar maak, kam ik mijn haren altijd eerst met de tangle teezer. Daarbij begin ik altijd bij de puntjes te beginnen om vervolgens mijn weg naar boven te werken. Soms gebruik ik daarna een andere kam of borstel om mijn haren te stylen. Maar om klitten uit mijn droge haren te halen gebruik ik echter geen andere tool meer.

Waar is de Tangle Teezer te koop?

De tangle teezer is bij verschillende webshops en kapsalons te koop. De detangling tool is verkrijgbaar in verschillende uitgaven. Naast de originele tangle teezer (‘the original’) en de salon editie (‘salon elite’) is er de ‘compact styler’, met een beschermende deksel die je overal mee naar toe kunt nemen en de ‘magic flowerpot’ voor de kleinsten onder ons. Probeer de tangle teezer zelf en ervaar de nieuwe manier van kammen.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*