The Natural Hair Club: Een Plek Waar Naturalista’s Samen Komen

Post TypeDus ik doe mee met de Castor Oil Challenge van the Natural Hair Club. Maar wat is the Natural Hair Club nu precies? The Natural Hair Club is een groep speciaal voor naturalista’s. Heb jij natuurlijk krullend of kroeshaar? Dan is dit bij uitstek de groep waarvoor je je aan moet melden! Lees snel verder als je wilt weten waarom. 

Over the Natural Hair Club

The Natural Hair Club NL (NHC) is DE Facebook groep voor Naturalista’s in Nederland. Door middel van deze pagina en met behulp van bijeenkomsten voor natural hair, probeert the Natural Hair Club het positief zelfbeeld van vrouwen en mannen centraal te stellen. De Natural Hair Club Facebook groep dient als platform om informatie te delen en vragen te stellen waarop de leden hun eigen kennis en ervaringen kunnen delen. Zo is er namelijk altijd wel iemand die het al eerder heeft meegemaakt en dus tips & tricks met jou kan delen!

Naast het vinden van informatie en antwoorden, kunnen de leden hun ei kwijt. Daarbij kunnen ze veel steun verwachten van de rest van de groep. Binnen deze community heerst er namelijk altijd een positieve vibe. De leden van the Natural Hair Club steunen en supporten elkaar door dik en dun! Als het dus even tegenzit, dan heb je meer dan 700 vriendinnen die je bij kunnen staan. Dit is wat in mijn ogen deze groep zo krachtig maakt! Samen staan we immers sterker dan alleen!

Om een impressie te krijgen van een event dat wordt georganiseerd door the Natural Hair Club, kun je terecht op de page in het fotoalbum. Daar is namelijk een flyer te vinden van het aankomende event ‘Locked & Loose’. Naast het organiseren van events, zijn er inmiddels ook meerdere meet-ups geweest van the Natural Hair Club. Tijdens deze meet-ups kunnen leden elkaar en de bedenkers van the Natural Hair Club in levende lijve ontmoeten en zowel informatie als ervaringen met elkaar delen.The Natural Hair Club Locked & Loose Event

Meld je aan bij the Natural Hair Club!

Ben je zelf een naturalista? Heb je bijvoorbeeld een mooie bos krullen, een funky afro of trendy dreadlocks? Welke natuurlijke haarstijl jij ook rockt, meld je nu aan bij the Natural Hair Club en join the group! Ook als je nog in de transitioning fase zit van gerelaxt naar natuurlijk haar, ben je meer dan welkom! Daarnaast ben je ook vrij om te joinen als je de stap naar natuurlijk haar nog niet hebt durven te maken, maar het wel aan het overwegen bent en er meer over wilt weten. The Natural Hair Club zal je met open armen ontvangen.

Hoe kun je je aanmelden? The Natural Hair Club is te vinden op https://www.facebook.com/groups/thenaturalhairclubnl/. Ik zie jullie daar!


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

2 comments

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*