Post Type

Tijd voor een korte introductie


Net als veel andere vrouwen, heb ik een obsessie met mijn haar. Als ik andere vrouwen langs zie lopen, kijk ik altijd als eerste naar hun haar. Daarnaast ben ik constant met mijn eigen haar bezig. Waarom groeit het zo langzaam? Hoe kom ik toch af van mijn droge punten? Welke producten kan ik het beste gebruiken voor mijn haar? Om op deze vragen antwoord te vinden, kwam ik erachter dat er veel informatie is… in het Engels. Daarom vond ik dat het tijd werd voor een Nederlandse website, waarop deze informatie in het Nederlands beschikbaar is. Echter, keer op keer stelde ik dit initiatief voor me uit. Wat voor mij uiteindelijk de doorslag gaf, was een ongelukje met het chemische wondermiddel voor stijl haar; de relaxer. Nieuwsgierig naar wat er precies gebeurde? Lees dan meer over mij en geef je reactie!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*