5 Tips Bij Het Kopen Van Haarverzorgingsproducten

Post TypeJaa mijn fles is bijna op, dus ik mag binnenkort een nieuw product kopen! Ben je net zoals ik verslaafd aan haarverzorgingsproducten? Lees dan deze 5 handige tips die je zullen helpen om de juiste keuze in de winkel te maken, zodat je de gewenste producten mee naar huis zult nemen. 

5 Tips van een Product Junkie wanneer je haarverzorgingsproducten koopt

Als Product Junkie heb ik met mezelf afgesproken dat ik eerst een product op moet maken, voordat ik een nieuwe mag kopen. Dit is eigenlijk de eerste tip die ik heb voor vrouwen die net zoals ik verslaafd zijn aan haarverzorgingsproducten. Als je eenmaal een product heb opgemaakt en een nieuwe mag kopen, dan heb ik hier nog een aantal kooptips voor de product junkies onder ons.

1.       Bepaal wat je gaat kopen

Weet goed van tevoren wat je nodig hebt en shop gericht. Is je shampoo op? Zorg er dan voor dat je alleen een nieuwe shampoo koopt, eventueel een nieuwe conditioner, en de andere haarverzorgingsproducten in de schappen laat staan.

2.       Bepaal welk resultaat je wilt

Als je net zoals ik veel heb geëxperimenteerd, dan weet je dat je met verschillende producten verschillende resultaten kunt krijgen. Wil je bijvoorbeeld je krullen verlengen? Ga dan op zoek naar producten met een dikke textuur, die je haar kunnen verzwaren.

3.       Bekijk de ingrediëntenlijst op de achterkant

Inmiddels is er al veel geschreven over goede en slechte ingrediënten in haarverzorgingsproducten. Lees daarom altijd op de achterkant wat er nu precies het product zit. Net zoals we moeten letten op wat we in ons lichaam stoppen, moeten we ook bewust worden wat we op onze huid en in onze haar smeren.

4.       Stel een budget vast!Een van de belangrijkste tips uit dit rijtje! Stel voor jezelf vast hoeveel je uit kunt/wilt geven aan haarverzorgingsproducten, wanneer je nieuwe gaat kopen. Ook is het goed om een maandbudget te maken, zodat je weet hoeveel je uit kunt/wilt geven en bij kunt houden hoeveel je daadwerkelijk hebt uitgegeven.

5.       Wees kritisch

Laat je niet verleiden door de mooie verhalen die bedrijven hebben bedacht om hun producten te verkopen. Probeer door de mooie reclame heen te kijken en goed te (de kleine regels) lezen. Vraag jezelf daarbij af of het product voor jouw haar geschikt is. Bevat het de gewenste ingrediënten, heeft het een eerlijke prijs en zal het zorgen het voor het gewenste resultaat?

Waar letten jullie op bij het kopen van haarverzorgingsproducten?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

2 comments

  1. moi, c’est comme toi, j’aime les faire et moins les manger!mais je dois dire celle que j’apprécie le plus est la marmelade d’oranges am&0ersÃ#823¨; j’ai acquis le goût de l’amertume on dirait 😉

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*