Unboxing De 1e Black Hair Box

Post Type

Een tijdje geleden had ik de eerste Black Hair Box besteld, omdat ik erg benieuwd was naar de inhoud. Inmiddels heb ik deze exclusieve box ontvangen en al een aantal producten getest. Benieuwd naar de inhoud en mijn ervaringen met de verschillende producten? Lees dan snel verder! 

[mwm-aal-display]

Eerste indruk verpakking en inhoud

Toen ik het pakketje ontving, kon ik niet wachten om deze te openen. Bij het openmaken van de doos, verscheen er veel piepschuim, met daaronder een mooie roze verpakking waarin de beauty producten zaten. Ondanks dat je kunt zien dat er veel zorg besteed is aan de verpakking, vind ik het toch jammer dat de producten niet in een echte box zaten, zoals wel het geval is bij veel andere beauty boxen.

En dan de inhoud. In de box zit een breed scala aan producten, sachets en kortingsbonnen. In een begeleidende brief staat het volgende:

Gefeliciteerd! Je bent de trotse bezitter van de eerste Black Hair Box in Nederland. Er zitten maar liefst 10 producten in deze doos en daarnaast nog wat leuke sachets van Aussie, Curls Unleashed en JessiCurl en kortingsbonnen.

assortiment Black Hair Box

Full sizers

Als ze met 10 producten ook mini’s bedoelen, dan klopt dat inderdaad. Uiteindelijk zitten er in de box namelijk maar 5 full size producten, namelijk de Andrelon Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil, de Bigen Permanent Powder Hair Color Oriental Black, de Zenner Afro kam combi metaal en twee SUPERLOOKS Eye Liner Pencils.

BHB full sizers

Zoals je kunt zien en lezen, zijn de 5 full size producten niet allemaal haarverzorgings-/stylingsproducten. Aangezien ik mijn haar niet kleur, heb ik de Bigen Permanent Powder Hair Color weggegeven. Met de Zenner Afro kam kan ik niets, aangezien het bij kammen de structuur van mijn krullen verandert. De oogpotloden van SUPERLOOKS vind ik erg leuk, omdat ik zelf van make-up met felle kleuren houd. Echter vraag ik me af of het in een Black Hair box hoort en kan ik me voorstellen dat sommigen liever een ander haarproduct hadden gezien en teleurgesteld zullen zijn.

Al met al vind ik ‘10 producten’ nogal misleidend, aangezien er uiteindelijk maar één full size haarverzorgingsproduct in zit, namelijk de Andrélon Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil. En aangezien dit product van een Europees merk is, slechts €5,99 kost en overal verkrijgbaar is, werd ik niet heel erg enthousiast. Ik had liever meer full size producten gezien, en zeker van merken die nog niet zo bekend zijn.

Mini’s

Waar de full sizers het laten liggen, maken de mini producten redelijk wat goed. In de Black Hair Box zaten 5 mini producten, namelijk de Design Essentials Herbal Complex 4 Hair and Scalp Treatment, Hair Rules Blow Out Your Curls of Kinks, Lulu Life Shea Butter, Jane Carter Nourish & Shine en Jane Carter Curl Defining Cream.

BHB minis

Na google geraadpleegd te hebben, kwam ik er achter dat de Design Essentials Hair and Scalp Treatment olie bijproducten bevat zoals mineral oil, petrolatum en parrafine. Daarom heb ik dit product niet aangeraakt. Ook de Blow Out Your Curls of Kinks (afhankelijk van de doos die je hebt besteld), heb ik meteen in mijn voorraadkastje geplaatst. Op dit moment vind ik het te leuk om met mijn krullen te experimenteren, waardoor ik geen gebruik zal maken van producten die mijn haar weer steil maken.

Daarintegen ben ik erg blij met de Lulu Life Shea Butter en de producten van Jane Carter. De 100% natuurlijke sheaboter is goed smeerbaar en heerlijk voor zowel haar als huid. Ook de Jane Carter producten, Nourish & Shine en Curl Defining Cream, bevatten (voornamelijk) natuurlijke ingrediënten. Inmiddels heb ik al een aantal producten van Jane Carter getest, met positief resultaat, waardoor ik ook erg benieuwd ben naar deze twee producten.

Sachets

Verder ben ik vooral te spreken over de sachets, omdat ze je kennis laten maken met een aantal nieuwe merken voor de verzorging van krullend en kroeshaar, namelijk Jessicurl, Curls Unleashed en Aussie.

BHB sachets

Net zoals Jane Carter, bevatten de producten van Jessicurl voornamelijk natuurlijke ingrediënten. De Extra Moisturizing conditioner is voor dagelijkse gebruik en de Deep Conditioning Treatment is voor een intensieve verzorging. Beide producten kunnen gebruikt worden als leave-in, waarbij de deep conditioner net wat extra verzorging biedt, in vergelijking met de dagelijkse conditioner.

Curls Unleashed is van het merk Organic Root Stimulator, dat bekend staat om zijn Olive Oil range. Meer informatie over deze nieuwe lijn was al op mijn website te vinden, maar zal dus gevolgd worden door een review.

Tenslotte, ben ook erg blij met de 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner van Aussie, een merk waarvan ik al wel heb gehoord, maar nog niet heb geprobeerd. Altijd leuk om nieuwe dingen te testen. Dat is ook de reden waarom ik de Black Hair Box had aangeschafd.

Kortingsbonnen

Naast de full size producten, mini’s en sachets, waren er tevens twee kortingsbonnen aan de box toegevoegd, namelijk voor Oh My Hair en SUPERLOOKS.

BHB kortingsbonnen

Bij beide webwinkels, ontvang je 10% korting op je bestelling. Wel vreemd dat de cadeaubon van SUPERLOOKS slechts geldig is t/m 30-06-2013, terwijl de Black Hair Box uiterlijk 1 juli werd verzonden (heeft iemand dit ook gemerkt)? Je had dus niet heel veel tijd om gebruik te maken van deze korting. De korting van Oh My Hair is overigens geldig t/m 01-09-2013.

Over het algemeen, vind ik het initiatief leuk, maar is er zeker ruimte voor verbetering! In de volgende box zou ik graag meer relevantere (full size) producten willen zien en kortingsbonnen die langer gelden, verpakt in een mooie box.

Wil je meer weten over de inhoud van deze 1e Black Hair Box, kijk dan hier:

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

3 comments

 1. Via Facebook kwam ik op je site terecht. Leuk, ik wist niet dat het bestond. Een leuke kennismaking dus. Ik zal je direct toevoegen via Bloglovin’ zodat ik je blog posts kan volgen.

  Ook ik heb de Black Hair Box gekocht en de inhoud gereviewd. Mijn ervaring is zo’n beetje hetzelfde als die van jou. Ik ben erg benieuwd naar jouw mening over de producten. Dus wat doen ze voor jouw haar.

  • Hi Angela, zeker leuk om kennis te maken:) Ik vind jouw site erg leuk, er staan veel leuke en interessante artikelen op over van alles. Ik ben ook onder de indruk van je sterke en goed onderbouwde mening!
   Ik was best tevreden over de black hair box. Heb inmiddels al een aantal producten getest en een paar (bewust) niet. Hierover heb ik ook een review op mijn site geschreven, in drie delen.
   Ik was vooral erg blij verrast over de producten van Jessicurl! De conditioners zijn bijna volledig natuurlijk en uitstekend om als leave-in te gebruiken, wat ook op de verpakking staat. Mijn uitgebreide mening is hier te lezen http://www.beautifulblackhair.nl/1e-black-hair-box-sachets/. Wat vond jij van de producten? Ik ben ook erg benieuwd naar jouw mening!

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*