Vaseline Cacaoboter Body Butter: Een Verzorgde en Glanzende Huid

Post Type

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring, is Vaseline dé expert op het gebied van de verzorging van de droge huid. De meesten zullen de originele Vaseline Petroleum Jelly nog wel kennen. Dat is die vettige gel in een potje met een witte deksel.

Sinds de ontwikkeling van de originele Vaseline in 1870, bestaat het merk Vaseline uit verschillende productlijnen voor verschillende huidtypen. Naast de Petroleum Jelly, is het merk uitgebreid met verschillende lotions, crèmes, balsems, body oils, body gels en body butters. In dit artikel vertel ik waarom de Vaseline Cacaoboter Body Butter zo fijn is.

Over Vaseline Cacaoboter Body Butter

Vaseline Cacaoboter Body ButterDe Vaseline Cacaoboter Body Butter range is speciaal ontwikkeld voor de donkere huid. Een donkere huid heeft van nature een prachtige glans. Een gezonde huid weerkaats namelijk het licht door de volle kleur onder het huidoppervlak. Deze weerkaatsing laat de huid letterlijk stralen.

Echter, wanneer de huid droog is, kan de huid er dof en vermoeid uit gaan zien. De donkere huid kan snel droog, ruw en dof worden. Gelukkig zorgt Vaseline Cacaoboter Body Butter ervoor dat de huid weer straalt door zijn natuurlijke glans weer terug te geven.

Om de donkere huid zo goed mogelijk te verzorgen, bevat de Vaseline Cacaoboter de body butter van het Vaseline cacao- en sheaboter product. Deze voedende ingrediënten helpen de huid haar natuurlijke glans terug te geven.

Daarnaast bevat Vaseline Cacaoboter Body Butter vochtinbrengende bestanddelen die zorgen voor een zachte en gladde huid.

Mijn ervaring

Al bij het openen van de deksel, ziet de crème er erg spannend uit. In tegenstelling tot de meeste andere body butters, is de cacao body butter van Vaseline gesealed met folie, waarschijnlijk om de houdbaarheid van de crème te garanderen.

Bij het openen van de seal, komt er een heerlijke geur van cacao- en sheaboter vrij. De crème zelf heeft een zijdeachtige glans en textuur. Daarnaast voelt het ook zo zacht als zijde aan, al vanaf het moment dat je wat in je handen neemt. Het smeren van de butter is al een genot vanwege de zachte en gladde textuur.

Na het aanbrengen van de Vaseline Cacaoboter Body Butter, voelt je huid nog uren zacht en glad aan. Je huid blijft ook nog lang glanzend en heerlijk ruiken.  Een ander groot voordeel van de Vaseline Cacaoboter Body Butter, is dat je huid urenlang verzorgd blijft en niet uitdroog. Je hoeft dus niet keer op keer je lichaam opnieuw in te smeren, iets dat ik soms wel moet doen als ik andere lichaamsverzorgingsproducten gebruik.

Waar is Vaseline Cacaoboter Body Butter te koop?

De Vaseline Cacaoboter Body Butter range is verkrijgbaar bij elke drogist. Naast de Vaseline Cacaoboter body butter, zijn er ook nog andere producten verkrijgbaar binnen deze lijn, namelijk de Cacaoboter body lotion voor een wat lichtere verzorging en de Cacaoboter body oil voor een wat intensievere verzorging. Ondanks dat ik een erg droge huid heb, vond ik de Cacaoboter body oil iets te vettig. Echter de Cacaoboter body lotion was duidelijk niet voedend genoeg voor mijn huid. Uiteindelijk is de Cacaoboter body butter voor mij de perfecte huidverzorging.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*