Vraag het BBH: Wat kan ik voor mijn kinderen gebruiken?

Post Type

Afgelopen week kregen we weer een hoop vragen binnen via de email. Heb jij een vraag voor BBH? Dan kun je ze naar [email protected] mailen. Vandaag geven we antwoord op de vraag welke producten voor kinderen met krullen en kroeshaar gebruikt kan worden. Ontdek welke merken een lijn hebben speciaal voor kinderen.

Tegenwoordig omarmen steeds meer donkere vrouwen hun natuurlijke haar. Daardoor weten we steeds beter hoe we ons haar moeten verzorgen. We worden steeds meer bewust van het feit dat krullend, kroeshaar een andere verzorging nodig heeft dan steil, golvend haar. Maar hoe zit het dan met onze kleintjes? Steeds meer merken brengen een lijn uit voor kinderen met krullen en kroeshaar.

Shea Moisture Kids

SHea Moisture heeft 2 lijnen kinderen en maar liefst 5(!) merken voor baby’s. De lijnen bestaat veelal uit een shampoo, conditioner en een moisturizer.

merk kinderen krullen kroeshaar Sheamoisture Kids

Curls Curly Q’s for Kids

Organische haarverzorgingsproducten voor krullend haar, geschikt voor een prins of prinses. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, moisturizer, lotion, cream, gel en elixir.

merk kinderen krullen kroeshaar Curls Curly Q

Mixed Chicks Kids Haircare

Haarverzorging voor mixed textured hair, dat pluis tegen gaat en krullen definieert. Met een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en een detangling spray vormt deze lijn een compleet pakket.

merk kinderen krullen kroeshaar Mixed Chicks Kids Haircare

Aunt Jackie’s Girls

Ook het merk Aunt Jackie’s bracht een lijn voor kinderen op de markt, zonder sulfaten, parabenen en minerale olie, bestaande uit o.a. een shampoo, conditioner, moisturizer en een curling & twisting custard.

merk kinderen krullen kroeshaar Aunt Jackies Girls

Carol’s Daughter CD4Kids

Met CD4Kids wordt badtijd weer leuk volgens Carol Daughter. Gehuld in een vrolijke verpakking bestaat deze eenvoudige lijn uit slechts drie producten namelijk een shampoo, conditioner en een detangler.

merk kinderen krullen kroeshaar CD4Kids

Eden BodyWorks Kids

Het merk met natuurlijke ingrediënten is er nu ook voor kinderen met krullen en kroeshaar. De kidslijn bestaat uit een shampoo, detangler, milk, krul crème en gel.

merk kinderen krullen kroeshaar Eden BodyWorks Kids

Kinky Curly Tiny Twirls

Met de lijn Tiny Twirls van Kinky Curly verzorg je de krullen en kroeshaar van je kleuter. De shampoo, conditioner en styler zijn specifiek bedoeld voor kinderen die hun baby fase voorbij zijn.

merk kinderen krullen kroeshaar Kinky Curly Tiny Twirls

Hoewel het mooi is dat er steeds meer merken zijn die producten op de markt brengen voor kinderen met krullen en kroeshaar, is het raadzaam om het haar van onze allerkleinsten te verzorgen met (voornamelijk) natuurlijke producten. Vaak is het bij baby’s voldoende om hun haar te wassen en vervolgens te verzorgen met een natuurlijke olie. Er wordt aanbevolen om pas producten te gebruiken zodra je kind de leeftijd heeft van een peuter.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*