Win een Tangle Teezer!

Post Type

Doe mee met het onderzoek van Beautiful Black Hair en maak kans op een van de tangle teezers! Het kost ongeveer 5 minuten. Daarnaast mogen de winnaars meedoen met een leuk interview dat op de website zal worden geplaatst.

Wat is het?

Ook zo benieuwd hoe wij donkere vrouwen denken over ons haar? Ik in ieder geval wel! Daarom heb ik een enquête opgesteld om daar achter te komen. In de enquête komen vragen aan bod die te maken hebben met de verschillende topics op de website. Met de uitkomst van de enquête hoop ik een beter zicht te krijgen in het beeld die we hebben over ons haar én de relatie die wij hebben met ons haar. Deze nieuwe inzichten zullen mij helpen om de website te kunnen verbeteren.

Hoe werkt het?

Ik stel het zeer op prijs dat mensen de tijd willen nemen om de enquête in te vullen. Daarom geef ik 1 tangle teezer per 50 ingevulde enquêtes weg. Als er dus 100 mensen de enquête hebben ingevuld, zullen er 2 tangle teezers worden weggegeven. Bij 200 ingevulde enquêtes, zullen 4 worden weggegeven. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe meer tangle teezers er weg worden gegeven! Vertel daarom dus je vriendinnen, kennissen, familie en iedere donkere vrouw die je kent om de enquête in te vullen! Deze tangle teezers zullen worden verloot onder de deelnemers. Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en emailadres invullen aan het einde van de enquête. De winnaars zullen worden uitgenodigd voor een leuk interview over hun haar dat tevens op de website geplaatst zal worden.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*