WINACTIE JANE CARTER! Love Your Hair Vriendinnen Pakket

Post Type

Een tijdje geleden heb ik een review geschreven over de producten van Jane Carter. Ik ben zo onder de indruk van deze producten dat ik jullie graag de kans wil geven om ze ook uit te proberen. Benieuwd hoe je de producten kunt winnen? Lees dan snel verder!

Wat kun je winnen van Jane Carter?

Als dank voor alle positieve feedback die we over Beautiful Black Hair hebben ontvangen, geef ik een Love Your Hair Vriendinnen Pakket weg. Dit pakket bestaat uit een aantal sample producten voor jezelf, namelijk mijn 3 favoriete Jane Carter Producten:

 • Revitalising Leave-In Conditioner,
 • Curl Defining Cream en
 • Nourish & Shine.

Meer informatie over de producten is hier te vinden.

Jane Carter Product Samples

Naast producten voor jezelf, ontvang je ook samples die je aan je vriendinnen of je familie weg kunt geven, zodat zij ook kennis kunnen maken met de producten van Jane Carter!

Hoe kun je de producten van Jane Carter winnen?

Meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is:

 1. Onder dit bericht in een comment aangeven waarom je graag voor jezelf en je vriendinnen de producten van Jane Carter wilt winnen.
 2. Het bericht op Facebook met je vriendinnen delen, zodat ze ook met de actie mee kunnen doen. Samen maak je immers meer kans!

Deze actie loopt tot 22 september. Op 23 september zal de winnaar bekend worden gemaakt.

black comes in many different colors

Good Luck Ladies & Thanks For All Your Support!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

11 comments

 1. De producten van Jane Carter zou ik willen winnen omdat het je krulpatroon mooi defineert. Daarom zou ik graag mijn vriendinnen graag kennis willen laten maken met deze producten en hoop dat ze dan ook deze positieve ervaring zullen hebben.

 2. Ik wil graag winnen omdat ik ben bekend met Jane Carter Solution. Het zijn top producten die geweldig werken. Ik ben 1.5 jaar natural en gebruikt Jane Carter producten. Ze zijn nu een paar maanden al op. Door financiele omstandigheden kon ik ze niet opnieuw kopen. Daarom wil ik graag winnen. En een paar vriendinnen zijn ook al natural maar nog niet bekend met Jane Carter Solution. Dat gaat veranderen als ik win.

 3. Ik aas voorAL op die Nourish and Shine omdat ik wel eens op mijn kop krijg van mijn kapster dat ik mijn haar te weinig stoom waardoor de punten mega uitdrogen… Als ik dit gebruik merkt ze niets en mijn haar routine beschrijf ik dan nog steeds als “lui”. Dus voor de glans, het voeden van mijn haar doet het wonderen!!

 4. Ik zou de Jane Carter win actie graag willen winnen, omdat ik opzoek ben naar de beste haar producten. Ik zit nog in een transition fase.Ook heb ik gehoord dat het een goed product is en ik vind hem bijna nergens in Nederland. Voor mijn vriendinnen zou het ook goed uitkomen.

 5. Ik ben niet zo lang geleden overgestapt naar natural en ben erg in de war. Sinds ik me kan herinneren relax ik mijn haar, maar ik heb met veel moeite “the big chop” gedaan en ben nu vol trots mijn natural hair aan het kweken. Ik durf er alleen niks in te doen, ben bang dat ik het verknal en dat het uitvalt. Alhoewel het erg dik is en er gezonder uitziet (wauw ik wist niet dat ik zulke krullen van mezelf had!). Het zou fijn zijn als ik deze producten zou winnen, dan heb ik niet het gevoel dat mijn haar zich heel de tijd afvraagt “what’s going on?!” Anywayz superleuke site, love it. Keep up the good work!

 6. Ik zou de producten van jane Carter willen om na zo veel gelezen te hebben over hoe geweldig haar producten zijn, wil ik hè zelf ervaren om het ook verder te kunnen vertellen. , ben zo blij dat mooie gezond kroeshaar weer gezin maar worden.

 7. En dan nu de bekendmaking!

  De winnares van het Jan Carter vriendinnenpakket is geworden:

  Nenilah

  Gefeliciteerd! Je had de beste motivatie waarom jij graag deze producten voor je vriendinnen wilde winnen! Je kunt je gegevens mailen naar [email protected], zodat we de prijs naar je toe kunnen sturen.

  Niet gewonnen? Don’t worry! Aangezien we de 600 likes hebben gehaald, zullen we binnenkort weer iets leuks gaan doen. Houd daarom de website en facebook page van BBH goed de gaten! Oh en vergeet deze niet met je vriendinnen te delen;)

  Liefs,
  Kimry

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*