Yari Naturals Curl Activator Cream review

Post TypeOnlangs mocht ik weer een product van Yari proberen, dit keer de Yari Naturals Curl Activator Cream. Deze crème is bedoeld om een mooie definitie te geven aan je krullen. Benieuwd wat ik van deze krullencrème vond? Ontdek meer over dit product en mijn ervaringen na de klik!

Over Yari Naturals Curl Activator Cream

De Yari Naturals Curl Activator Cream is een voedingsrijke crème, verrijkt met extra virgin coconut oil en jamaican black castor oil om het haar te versoepelen en de natuurlijke krul te activeren, met als resultaat mooie krullen vrij van pluis. Daarnaast bevat de formule sheaboter, arganolie, honing en proteïnes. Vrij van sulfaten, petrolatum, ftalaten, siliconen, alcohol en minerale olie. Geschikt voor alle soorten natuurlijk haar.


Ervaringen met Yari Naturals Curl Activator Cream

Voordat ik de crème gebruikte, waste ik eerst mijn haar. Daarvoor bracht ik de Yari Naturals Co-Wash aan voor een milde reiniging van mijn haar. Nadat ik de co-wash had aangebracht, kamde ik mijn haar uit met een detangling kam om de klitten uit mijn haar te verwijderen. Nadat ik mijn haar had ontward, spoelde ik de cleansing conditioner uit mijn haar.

Vervolgens bracht ik een conditioner aan in mijn haar, in de tweede stap van mijn haarverzorgingsroutine. Daarvoor maakte ik gebruik van de Andrélon Natuurlijk Puur conditioner. Het voordeel van deze conditioner, is dat het geen irriterende stoffen bevat zoals siliconen of minerale olie. Om die reden gebruik ik het vaak als leave-in conditioner.
Na het aanbrengen van de Andrélon conditioner als leave-in, gebruikte ik de Aiko Naturals Rooted Hair Oil als olie voor mijn haar, voor verdere voeding en om mijn haar te sealen. Daarvoor bracht ik de olie aan op de lengten en punten van mijn haar. Daarnaast bracht ik de olie aan op de aanzet van mijn haar, zowel rondom mijn voorhoofd als in mijn nek voor extra verzorging. Ik merk namelijk dat rondom de aanzet mijn haar vaak het droogste is.

Na het aanbrengen van de olie, was het eindelijk tijd voor de Yari Naturals Curl Activator Cream. Daarvoor bracht ik de crème aan, streng voor streng zodat alle gebieden van mijn haar werden behandeld. Na het aanbrengen, kneep ik de crème in mijn krullen voor een extra krullend effect. Dit deed ik eerst door mijn hoofd voorover te buigen en vervolgens nadat ik mijn haar in model had gebracht.

Resultaat met Yari Naturals Curl Activator Cream

Hieronder zie je het resultaat na mijn haarverzorgingsroutine, nadat mijn haar volledig is opgedroogd. Zoals je kunt zien, heeft mijn haar een mooie kruldefinitie. Daarnaast heeft het een mooie natuurlijke glans en voelde het zacht en soepel aan. Ik vind het erg fijn dat de crème je haar niet hard maakt. Ik ben erg tevreden over de crème en zal het zeker vaker gebruiken!

Heb jij al de producten van Yari Naturals geprobeerd? Wat vind jij ervan?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

  1. Onlangs heb ik de Yari curl activator cream gekocht. Ik ben erg blij met het effect, maar ik probeer te letten op de juiste ingrediënten die je haar niet beschadigen. Ik heb zojuist een ander blog van u gelezen waar u over de gevaren van paraben spreekt. Ik was al bekend met het vermijden van paraben maar was me er niet van bewust dat er wel methylparaben in dit product van Yari zit. Ik vraag me nu af of dit schadelijk is voor mijn haar? Aangezien u het ook gebruikt hoop ik dat het mee valt. En desondanks ben ik erg blij met het resultaat! Maar als dit slecht mocht zijn voor het haar dan stop ik er natuurlijk mee.
    Hopelijk heeft u antwoord op mijn vraag.
    Alvast bedankt!

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*