Aullyn Cosmetics review voor een eenvoudige verzorging

Post Type

Tijdens de Natural Hair Academy in 2016, kwam ik in contact met het merk Aullyn Cosmetics. Dit Belgisch merk bestaat uit producten voor de verzorging van krullen en kroeshaar. In november besloot ik om de producten te proberen. Nu de producten inmiddels op zijn, deel ik graag mijn ervaringen met jullie!

[mwm-aal-display]

Over Aullyn Cosmetics

Zeg vaarwel tegen droog en pluizig haar! Aullyn Cosmetics biedt krullen en kroeshaar de verzorging die het nodig heeft. Dankzij de natuurlijke formules, wordt het haar gevoed en gehydrateerd met als resultaat mooi gedefinieerde krullen die stralen van gezondheid. Wat dit merk kenmerkt is dat het slechts uit 4 producten bestaat, die stapsgewijs gebruikt dienen te worden. Zonder al te veel poespas, kan het haar zo op en snelle en efficiënte manier worden verzorgd!

Aullyn Cosmetics Products

De producten met Aullyn Cosmetics

Stap 1: reinigen met de Shampooing Doux
Deze zachte shampoo met sheaboter, cocosolie en aloe vera extract reinigt het haar op milde wijze. Bevat geen sulfaten en siliconen waardoor het haar wordt beschermd tegen uitdrogen. Daarnaast helpt de shampoo bij het onklitten waardoor het haar wordt beschermd tegen haarbreuk en andere beschadigingen.

Aullyn Cosmetics Shampooing Doux

Stap 2: verzorgen met de Soin Intense Repair
Deze intensieve conditioner met sheaboter, kokosolie, druivenpitolie en monoï olie, voedt, herstelt en beschermt het haar. Dit masker is zo ontwikkeld dat het in het haar kan blijven zitten. Daarom is het ideaal voor zeer droog en beschadigd haar.

Aullyn Cosmetics Soin Intense Repair

Stap 3: stylen met de Belles Boucles
Deze definiërende créme met kokosolie, sheaboter en kukui olie, kun je gebruiken voor de styling van je haar. Naast dat het je krullen definitie en fixatie geeft, zorgt deze crème ook voor de nodige hydratatie voor droog en beschadigd haar. Bevat geen siliconen.

Aullyn Cosmetics Belles Boucles

Stap 4: verfrissen met de Démêlant Revitalisant Express
Deze vloeibare spray met kukui oluie, hibiscus en aloe vera extract zorgt voor het ontklitten van je haar. Gebruik de spray voor het verfrissen van je krullen na wassen. Het resultaat is gehydrateerde, zachte krullen die er weer mooi uit zien. Bevat geen siliconen.

Aullyn Cosmetics Démêlant Revitalisant Express

Mijn ervaringen met Aullyn Cosmetics

Om dit merk te testen, heb ik de volledige lijn geprobeerd en in de volgorde gebruikt zoals hierboven omschreven. De producten zijn erg fijn in gebruik dankzij de zachte formules. Hierdoor zijn de producten gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over het haar. Tijdens mijn wasdag, gebruikte ik de shampoo, conditioner en crème. De spray gebruikte ik met name op de dagen na het wassen.

Aullyn Cosmetics Ervaring

Met name de intensieve conditioner Soin Intense Repair en de krullencrème Belles Boucles springen er voor mij uit. Wat ik handig vindt van de Soin Intense Repair is dat je het in je haar kunt laten. Hierdoor krijgen mij droge krullen de juiste verzorging en drogen ze niet uit! De Belles Boucles is ideaal voor het definiëren van je haar. Deze heb ik tevens gebruikt na het wassen in combinatie met de spray voor extra verzorging.

Resultaat met Aullyn Cosmetics

Wat mij gelijk opviel, was de mooie definitie die mijn haar kreeg na mijn wasdag! Wat ik tevens fijn vindt aan dit merk, is dat het maar uit 4 producten bestaat. Afhankelijk van je krultype en eigenschappen, kun je de producten zodanig met elkaar combineren dat het voor jou werkt. Op die manier kunnen de producten worden gebruikt voor elk haartype en structuur!

Aullyn Cosmetics Resultaat

Geïnteresseerd in de producten? Ze zijn te koop via de website van Aullyn Cosmetics.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*