Koop nu je haarverzorgingsproducten met korting!

Post Type

Dankzij Branded by Beauty ben ik in aanraking gekomen met de Pakshop. Ontdek na de klik meer over deze webshop en de vele kortingen die ze op dit moment weggeven bij hun producten voor krullen en kroeshaar!

Over de Pakshop

Pakhop oftewel Pak Beauty Store is al ruim 30 jaar bekend in het oosten van het land rondom Nijmegen en Arnhem. Gespecialiseerd op het gebied van haar en beauty producten, is deze zaak een van de grootste in zijn branche binnen de provincie Gelderland.

Met de komst van online winkelen, heeft de zaak zijn webshop geopend waarbij de positieve online winkelervaring van de klant centraal staat. Daarnaast worden er alleen producten van topkwaliteit verkocht. Mocht een product niet in het assortiment aanwezig zijn, dan is de webshop bereid om het product voor u te vinden.

Kortingen bij Pakshop

Op dit moment lopen er veel kortingen bij de Pakshop. Zo staan onder het kopje sale onder andere de merken Aunt Jackies, ORS en Hair Chemist in de spotlight. Daarnaast zijn er ook heel veel andere producten voor krullen en kroeshaar afgeprijsd.

Naast deze afprijzingen, zijn er ook nog andere manieren om kortingen te scoren. Zo werkt de Pakshop met een punten spaarsysteem waarbij je pak punten kunt verzamelen. Deze pak punten kun je verdienen door bijvoorbeeld een account aan te maken, je in te schrijven voor de nieuwsbrief en het schrijven van een review. Ook wanneer je producten koopt, ontvang je pak punten.

BBH actie bij Pakshop

De komende tijd gaat BBH een samenwerking aan met Pakshop. En daarbij mag ik leuke kortingen weggeven! Deze kortingen komen bovenop de afprijzing die al op het product zit. Je krijgt dubbel zoveel korting dus! Het enige wat je hoeft te doen is naar webshop te gaan via deze link. Vul bij je bestelling de kortingscode BBHPAK5 in en je ontvangt bovenop de huidige korting nog eens 5% extra korting.

Probeer het bijvoorbeeld eens op de Giovanni 2Chic Ultra-Moist Conditioner.

Ik wens je veel (online) shop plezier!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*