Hairspiration met Grev

Post Type

Ontdek na de klik wie onze hairspiration van deze week is!

In Hairspiration interviewen we een diversheid aan naturalista’s om de schoonheid van ons haar te vieren. Vandaag deelt Grev zijn hairstory met ons.

1. Hoelang ben je al natural?
Ik ben natural geboren(hahahah). Het is al 5 jaar nu ik geen straight meer in mijn haar zet. Ik had graag een bos krullen met wat straight of s-curl en daarna een klodder gel op mijn hand om het uit te smeren op mijn hoofd.

2. Waarom ben je natural geworden?
Ik hield niet van het branderige gevoel dat ik kreeg van straight. Soms voelde ik het ook op random momenten bij het spoelen van mijn haren terwijl ik het vorige week al had uitgewassen. Daarnaast verander ik graag van haarmodel. Soms doe ik het lekker kort en soms weer lang. Ik hield de mohawk best wel lang aan. Met een korte en langere model.

Grev-3

3. Wat is je haarverzorgingsroutine?
Op wasdag, dat ergens in het weekend plaats vindt, dan was ik mijn haar met de Aphogee Curlific Textured Hair Wash en vervolgens gebuik ik de Beautiful Textures Rapid Repair Deep Conditioner. Daarna moet ik mijn haren zo goed mogelijk afdrogen. En dan doe ik wax in mijn haar van Let’s Dred. Hier zit natuurlijke bijenwas in. Als laatste gebruik ik een twist spons om kleine twists te creëren.

Grev-4

En als ik de volgende dag wakker wordt dan hoef ik meestal niet veel meer te doen. Ik pak alleen de spons om de twists die ik de dag ervoor heb gecreëerd weer bij te werken.

4. Wat zijn je favoriete producten?

  • Aphogee Curlific Textured Hair Wash
  • Beautiful Textures Rapid Repair Deep Conditioner
  • Let’s Dred with Natures Bee Wax

5. Wat is je favoriete haarstijl?
De mohawk (brede haarstijl en smalle) en een overloop met twist.

6. Welke tip(s) heb je voor andere naturalista’s?
Let goed op welk producten je gebruikt voor je haar, ze kunnen allemaal een verschillend effect hebben.

Grev-2

Mail naar [email protected] als je ook mee wilt doen met Hairspiration.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*