Locked & Loose 2016 kids edition: SAVE THE DATE!

Post Type

Op 3 december is het zover en dan opent Locked & Loose weer zijn deuren. In 2016 wordt er extra aandacht besteed aan de kleintjes onder ons. Benieuwd naar dit event en wat je allemaal kan verwachten? Ontdek het na de klik!

[mwm-aal-display]

Over Locked & Loose

Als naturalista moet je inmiddels al wel bekend zijn met het grootste event voor natuurlijk haar. Locked & Loose is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kroeshaar, krullen, dreadlocks en wordt gesteund door Stichting NHC NL. Tijdens het evenement staat het positieve zelfbeeld van de etnische man en vrouw centraal. Het is de ambitie van de organisatie om uit te dragen dat natuurlijke krullen en kroeshaar in al haar vormen, stijlen, structuren en texturen mooi is!

locked-and-loose-2016

Locked & Loose 2016 kids edition

In 2016 vindt alweer de 5e editie van dit natural hair event plaats. Tijdens deze speciale editie, wil de organisatie kinderen en tieners in de spotlight zetten. Wist je dat een zelfbeeld in je jeugd wordt gevormd? Om de ontwikkeling van een positief zelfbeeld te stimuleren, worden de kinderen op een inspirerende reis meegenomen. Tijdens de bijzondere tentoonstelling ‘Afrika O10’ leren ze meer over hun voorouders en hun afkomst. De organisatie hoopt zo een unieke bijdrage te kunnen leveren in het bewustwordingsproces.

locked-and-loose-2016-afrika-010

Wat kun je verwachten?

Locked & Loose 2016 wordt een family affair, waarbij iedereen welkom is! Met een verwachte opkomst van 500 vrouwen, mannen, tieners en kinderen belooft het een gezellige, interactieve en speciale dag te worden. Het evenement wordt ditmaal in het Wereldmuseum georganiseerd, om de bezoekers de gelegenheid te geven om meer in verbinding te staan met hun Afrikaanse roots. Naast de gelegenheid om de tentoonstelling bij te wonen, zullen verschillende workshops plaats vinden voor zowel ouders als kinderen. Tenslotte krijgt het publiek de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en actief op zoek te gaan naar hun roots!

De Black Beauty Box!

Speciaal voor Locked & Loose 2016 kids edition, is er een Black Beauty Box voor moeder en kids. De Black Beauty Box is een speciale beauty box voor de 50 tinten melanine met verschillende haar texturen. De moeder/kind box bevat producten en diensten voor zowel mama als haar kinderen. De box is bedoeld om samen onvergetelijke momenten te creëren. Dankzij de waarde en inhoud van de box, wordt dit mogelijk gemaakt i.s.m. de verschillende beauty partners. De moeder/kind box is slechts in een beperkt aantal verkrijgbaar en alleen in combinatie met een ticket voor Locked & Loose. Ze kunnen op de dag zelf worden opgehaald.

black-beauty-box

Over de organisatie

Locked & Loose is een evenement dat georganiseerd wordt door the Natural Hair Club. Deze online community werd in 2010 opgericht en telt inmiddels alweer 20.000 leden! Hoewel de samenstelling divers is, hebben de meesten wel een link met Afrika, via hun eigen roots of door die van hun partner en/of kind. In de besloten Facebookgroep worden er ervaringen gedeeld, vragen gesteld en tips & tricks uitgewisseld.

Voor meer informatie over Locked & Loose 2016 en de verkoop van zowel de tickets als de Black Beauty Box bezoek je: www.thenaturalhairclub.nl.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*