Natural Hair Academy fotoverslag

Post Type

Hoewel het alweer een aantal weken geleden is, ben ik nog steeds aan het nagenieten van veruit het beste event waar ik tot nu toe ben geweest. Ontdek meer over the Natural Hair Academy na de klik. Wellicht krijg je zin om volgend jaar met ons mee te gaan!

Over the Natural Hair Academy

The Natural Hair Academy in het mooie Floral Parc te Parijs is een evenement voor de natuurlijke schoonheid, met name voor natuurlijke krullen en kroeshaar. Het combineert de expertise van professionals uit binnen- en buitenland met het ontdekken van (nieuwe) producten voor de moderne donkere vrouw. Zoals je hieronder kunt zien, kon je ronddwalen langs merken van o.a. make-up, kleding, huid- en haarverzorgings producten.

The Natural Hair Academy stands

Deze merken zijn met name gericht op de donkere vrouw. Zo waren er foundations te vinden in verschillende donkere tinten. En sieraden verkrijgbaar geïnspireerd door onze Afrikaanse roots.

The Natural Hair Academy stands assecoires

Opvallende merken bij the Natural Hair Academy

Naast kennis te hebben gemaakt met veel nieuwe (Franse) merken, kwamen we ook een aantal bekende merken tegen bij the Natural Hair Academy. Zo was het merk Beautiful Textures te vinden op de beurs. Als ambassadrice van dit merk, was ook Felicia Leatherwood aanwezig. Bij de stand van dit merk werden er continue demonstraties gegeven. Deze demonstraties werden vergezeld door een DJ, die een goede sfeer wist neer te zetten!

The Natural Hair Academy beautiful textures

Ook Design Essentials was aanwezig, die de getalenteerde styliste Deshonica Kerrie had meegenomen. Deze styliste uit de Verenigde Staten heeft al meer dan 22 jaar ervaring in het kappervak.

The Natural Hair Academy deshonica

Bij dit merk lag de nadruk op de expertise van hun stylistes, die per ronde maar liefst drie dames uitnodigden om hun haar te stylen.

The Natural Hair Academy design essentials

In de spotlights tijdens the Natural Hair Academy

Naast het bezoeken van de stands op the Natural Hair Academy, werden er gedurende dag ook workshops gegeven door bekende influencers zoals bloggers, vloggers, haar stylisten en haar experts. Ook de bekende Felicia Leatherwoord gaf namens Beautiful Textures een workshop over hoe je je haar kunt stylen met producten van dit merk.

The Natural Hair Academy demonstration

Naast al deze demonstraties, workshops en shows was het aan de het einde van de dag tijd voor de primeur, namelijk een modeshow dat in het teken stond van de empowerment van de donkere vrouw. Vrouwen in prachtige gewaden geïnspireerd door mama Africa liepen de catwalk op met hun haar gestyled in prachtige creaties!

The Natural Hair Academy catwalk

Niet alleen de schoonheid van deze dames en hun outfit maakte dit evenement speciaal, maar ook met name de reactie en positieve energie in de zaal. Je kon de vreugde en trots van alle donkere vrouwen die zich in één ruimte hadden verenigd gewoon voelen. En dat zorgde voor een geweldige afsluiting van de dag!

The Natural Hair Academy models

Ik heb genoten van mijn reis naar Parijs. Ik heb veel nieuwe merken ontdekt, veel nieuwe contacten kunnen maken en genoten van de prachtige vrouwen die op het event rond liepen. Zeker voor herhaling vatbaar!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*