NHC presents Naturals in the city

Post Type

Zie ik jouw aanstaande zaterdag in Amsterdam bij Naturals in The City? Lees meer over dit event na de klik!

Over Naturals in The City

De eerste editie was in Rotterdam en nu is onze hoofdstad aan de beurt. Naturals in The City is een avond gewijd aan krullen en kroeshaar waarbij niet alleen naturalista’s maar ook alle andere geïnteresseerden welkom zijn! Tijdens dit intieme event kunnen bezoekers in een relaxte sfeer bij elkaar komen om gezellig een drankje te doen en kennis te nemen van de wereld van krul en kroes.

Naturals in the City

Over The Natural Hair Club

Hoe leuk is het om tijdens deze avond andere leden van The Natural Hair Club te ontmoeten? Als online platform is The Natural Hair Club door de jaren heen flink gegroeid en zijn meer dan 15.000 leden aangesloten bij de Facebook groep. Het zijn de leden die deze online community uniek maakt, door elkaar te informeren, inspireren, motiveren en ervaringen uit te wisselen.

the natural hair club presents Naturals in the City

Het Naturals in the City programma

Heb je zin om te komen en ben je benieuwd wat je te wachten staat? Op de avond zal er een workshop worden gegeven door de Black Hair Academy. Daarnaast zal er een interactieve talkshow plaats vinden met de aanwezigen. Ter afsluiting is er een lounge, waarbij men onder het genot van een muziekje en een drankje nog na kunnen genieten op deze gezellige avond.

Naturals in the City gummmbar

Het volledige programma ziet er als volgt uit.
17:00 Inloop
18:00 Workshop
19:00 Pauze
20:00 Talkshow
21:00 Lounge with DJ
22:00 Einde

Zorg dat je op tijd bent! De eerste 100 bezoekers ontvangen namelijk een goodiebag.

Overige informatie

Ben je geïnteresseerd in het event? Hierbij nog even alle logistieke gegevens op een rijtje.
Datum: 28 mei
Tijdstip: 17:00
Locatie: Gummmbar, Paul van Vlissingenstraat 8A, Amsterdam
Kosten: 10 euro

Wellicht zie ik je daar!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*