Party Over Hair! 8 redenen om te gaan

Post Type

Komend weekend staat er weer een leuk event op het programma. Party Over Hair, het feestje van My Black Hair waar je van alles kunt beleven. Twijfel je nog om te gaan? Ik geef je 8 redenen waarom je naar Party Over Hair moet gaan!

Over Party Over Hair

Party Over Hair is het feestje van My Black Hair, dat in het teken staat van jouw haar. Of je nu krullen, kroeshaar, gerelaxt haar hebt, een weave of boxbraids draagt. Hoe je het ook draagt, je bent bij deze uitgenodigd voor dit black hair & beauty event. In vergelijking met andere events, staat bij Party Over Hair jouw ervaring centraal. Daarom kun je tijdens Party Over Hair naast kijken en kopen, ook lekker veel doen. Probeer bijvoorbeeld een nieuw kapsel uit of leer een nieuwe make-up techniek. Bij Party Over Hair is van alles mogelijk!

8 redenen om te gaan naar Party Over Hair

Tijdens Party Over Hair kun je de hele dag genieten van inspirerende workshops, de laatste nieuwtjes ontdekken en kennis maken met de nieuwste merken. Laat je lekker verwennen in verschillende haar & beauty stands die aanwezig zullen zijn op het event. Hightlights van het event zijn in ieder geval:

 1. Volg een gratis workshop.
  Je kunt verschillende workshops volgen van o.a. Design Essentials, Cantu, KeraCare en Black Hair Academy.
 2. Leer alles over kleuren en knippen.
  De New Yorkse ‘Curl King’ Vincenzo onthult de ins en outs van het kleuren en knippen van natuurlijke krullen en kroeshaar.
 3. Party Over Hair Vincenzo

 4. Shoppen van black hair, beauty en lifestyle producten.
  Shop de nieuwste producten en laatste trends van merken zoals Design Essentials, Cantu, KeraCare, As I Am, Giovanni en Sheado.
 5. Probeer een nieuw kapsel.
  Op het event zal The Natural Nation aanwezig zijn met een pop-up salon, waar je langs kunt gaan voor een nieuwe hairdo.
 6. Meet & greet met insta-celebs.
  Op het event kun je ook beroemdheden van instagram spotten. Ontmoet de mooie Fro Girl Ginny en Lauren Lewis in real life.
 7. Party Over Hair Fro Girl Ginny en Lauren Lewis

 8. Leer nieuwe make-up technieken.
  De zomer staat voor de deur en dat vraagt om een nieuwe look. Leer hoe je zomerse make-up aanbrengt met Black Opal en Teshura Styling.
 9. Ontdek lekker eten.
  Tussen het shoppen en het volgen van de workshops door, kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij de foodcourt.
 10. Win een reis naar Suriname.
  Tijdens het event kun je kans maken op een reis naar Suriname, mogelijk gemaakt door Surinam Airways.

Party Over Hair winactie

Meer informatie over Party Over Hair

Krijg je al zin om te gaan? Hierbij zet ik nog even alle relevantie informatie voor je op een rijtje.

Datum: 10 juli
Aanvang: 12.00 uur
Einde: 19.00 uur
Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2 te Amsterdam
Workshops & tickets: check op event brite

Party Over Hair informatie

Wie gaat er naar Party Over Hair?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*