Sedal Rizos Obedientes voor gedefinieerde krullen

Post Type

In het Caraïbisch gebied is Sedal een merk dat iedereen kent. Hoewel mijn familie op Curaçao dit merk al jarenlang gebruikt voor de verzorging van hun krullen, heb ik er nooit bij stil gestaan. Echter heb ik besloten om me toch in de productlijn Sedal Rizos Obedientes voor krullend haar te verdiepen. Lezen jullie mee?

[mwm-aal-display]

Over Sedal

Sedal is een haarverzorgingsmerk dat in eigendom is van Unilever. De producten van dit merk zijn voornamelijk te koop in Aziatische en Zuid Amerikaanse landen zoals Argentinië, Brazilië, Indonesië, Inda en Thailand. Echter gaat de distributie verder, waardoor ze ook te koop zijn op Caraïbische eilanden als Curaçao. Inmiddels heb ik de producten ook al gespot in Nederlandse winkels die Black Hair producten verkopen.

Sedal producten

Sedal heeft een hoop aantal producten voor steil tot golvend haar. Opvallend is dat de producten een Spaanstalige verpakking hebben. Hoewel dit vrij logisch is, helpt het niet echt als je geen Spaans kunt spreken. Met mijn gebrekkige Spaans kom toch een redelijk eind. Zo heb je verschillende lijnen voor gekleurd haar (color vital), glanzend haar (brillo gloss), glad haar (liso perfecto) en ook krullend haar (rizos obedientes)!

Over Sedal Rizos Obedientes

Met de producten van Sedal Rizos Obedientes krijg je je krullen weer onder controle. Gebruik de producten voor een mooie kruldefinitie tot wel 24 uur lang. De producten bevatten de geavanceerde technologie ‘Nutri-Fijadora de Rizos’ voor de voeding en styling van krullen. De formule dringt tot diep in de haarvezels om het haar te voeden en te vormen met als resultaat mooie gedefinieerde krullen, zelfs na drogen.

Sedal Rizos Obedientes co-creator Ouidad

De producten van Sedal worden ontwikkeld in co-creatie met een haar expert. Voor krullen is Ouidad de Co-Creator. Met meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak, heeft Ouidad door de jaren heen zich gespecialiseerd in krullen. Haar ambitie is om “alle vrouwen met krullen zover te krijgen dat ze kun steiltang weg gooien en leren om van hun krullen te houden door de juiste producten te gebruiken”. Dat klinkt goed!

De producten van Sedal Rizos Obedientes

De productlijn Sedal Rizos Obedientes bestaat uit een shampoo, conditioner, crème, spray en treatment.

Sedal Rizos Obedientes

 • Sedal Rizos Obedientes Shampoo
 • Sedal Rizos Obedientes Acondicionador
 • Sedal Rizos Obedientes Crema Para Peinar
 • Sedal Rizos Obedientes Spray Para Peinar
 • Sedal Rizos Obedientes Tratamiento

Kenden jullie dit merk al?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

2 comments

 1. Hallo
  Ik wil dol graag Sedal produckten kopen.
  Kan iemand mij vertellen waar in Nederland ik het kan kopen.
  Alvast heel erg bedankt.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*