Foundation Urban Decay Naked Skin Matcht Met Donkere Huid

Post TypeBlack beauty en make-up is niet altijd een vlotte relatie. Doordat veel cosmetica merken (en dus ook producten!) vooral zijn gericht op de lichte huid, kan het zoeken naar de juiste producten voor de donkere huid soms een nachtmerrie zijn. Gelukkig heb ik na het maken van veel beauty blunders nu een aantal producten die standaard in mijn make-up tasje zitten en waar ik echt niet zonder kan. Bijvoorbeeld de foundationlijn Naked Skin van Urban Decay.

Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Make Up Shade 10.0

Het merk Urban Decay heeft een productlijn genaamd Naked Skin. Van de lijn gebruik ik momenteel de Weightless Ultra Definition Liquid Make Up. ‘Naked’ is een goede benaming, aangezien de foundation zo mooi met je huid mengt dat het lijkt alsof je geen foundation op hebt. De lichte formule, vrij van oliën, parabenen en geurstoffen, maakt imperfecties en kleurverschillen onzichtbaar met als resultaat een egale teint over je gehele gezicht die er natuurlijk uitziet. Deze foundation is verkijgbaar in maar liefst 18 verschillende tinten, waardoor het bijna onmogelijk is dat jij je perfecte match niet kunt vinden! Ikzelf gebruik nummer 10,0

Foundation

Bronzer uit het assortiment

Het verhaal hoe ik aan deze foundation ben gekomen is eigenlijk heel grappig. Doordat ik op een gegeven ogenblik de hoop heb opgegeven in het vinden van de juiste foundation, maakte ik jarenlang gebruik van een bronzer voor een egale teint. Echter toen mijn bronzer weer bijna op was en ik een nieuwe wilde kopen, bleek deze uit het assortiment te zijn! Nu vraag ik me echt af waarom  het eigenlijk zo is dat cosmetica merken zo vaak van assortiment veranderen. Ik heb het nu al een paar keer meegemaakt dat mijn favoriete producten niet meer te verkrijgen zijn!

Anyways, nu moest ik dus op zoek gaan naar een nieuwe bronzer. Deze zoektocht was niet makkelijk. Internet bood niet veel oplossingen voor alternatieve bronzers en in de winkels kon ik geen bronzer vinden die donker genoeg was voor mijn huid. Toen ik bijna de hoop wilde opgeven, stapte ik voor een laatste keer een Sephora afdeling binnen en vertelde ik een van de medewerksters dat ik op zoek was naar een bronzer. Ik weet nog goed dat ik de V&D instapte aan het einde van een shopdag met mijn vriend, die niet heel blij was dat we weer een winkel binnen liepen, aangezien we naar huis zouden gaan.

“Geef me een minuutje!” gilde ik. De medewerkster was erg behulpzaam en liet me het assortiment van bronzers zien. Toen ik haar uiteindelijk vertelde dat ik een bronzer eigenlijk als foundation gebruikte, bood ze mij aan om de nieuwe Naked Skin lijn van Urban Decay te proberen. Ik vertelde haar dat ik daarvoor geen tijd had omdat ik had beloofd dat we naar huis zouden gaan. Ze richtte zich tot mijn vriend en vroeg aan hem: “Heb je een minuutje?”Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Light Liquid Make-Up

Foundation Urban Decay Naked Skin in plaats van bronzer

Ze pakte een flesje van de Weightless Ultra Light Liquid Make Up nummer 10 en begon met een kwastje de foundation aan te brengen. Het resultaat was verbluffend! Waar ik normaal altijd een grijze waas heb na het aanbrengen van een foundation, leek deze helemaal samen te smelten met mijn eigen huidskleur. Hieronder kun je het resultaat van de foundation bekijken.

Zonder foundationMet foundation

Zoals je kunt zien, dekt de Urban Decay Naked Skin foundation alle plekjes op je huid, zonder kleurverschil te veroorzaken. Ik ben blij dat ik die dag een minuutje of twee heb genomen om op het laatste moment nog een bronzer te zoeken. Uiteindelijk liep ik de winkel uit met een erg fijne foundation!

Hebben jullie je perfecte foundation al gevonden? Welke gebruiken jullie het liefst?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*