Review Vaseline Spray & Go: De Ultieme Verzorging Voor De Zomer!

Post Type

Ik ben gek op de Cacao Radiant range van Vaseline. In mijn vorige artikel heb ik al mijn ervaringen met de Vaseline Cacao Radiant body butter beschreven. Een tijdje geleden werd deze heerlijke productlijn, bestaande uit een body lotion, body gel en body butter, uitgebreid met een toffe innovatie namelijk de Vaseline Spray & Go Body Moisturizer. Deze bodylotion in sprayvorm werkt verkoelend en verzorgt de huid ook nog eens intensief. Ideaal voor deze warme zomer!

[mwm-aal-display]

Ochtendrituelen

We herkennen het allemaal. In de ochtend lijkt het alsof we altijd tijd tekort komen. De meeste van ons komen tussen het douchen, kleren aantrekken, make-up aanbrengen, haren stylen en ontbijten door, niet aan toe om een bodylotion te gebruiken. Naast dat het tijd kost om de lotion aan te brengen, duurt het vaak ook nog even voordat het is ingetrokken en je je kleren aan kunt trekken. Een bodylotion gebruiken kost extra tijd die we op het drukste moment van de dag niet lijken te hebben. Gelukkig heeft Vaseline nu een oplossing om het aanbrengen van een body lotion onderdeel van onze ochtendrituelen te maken!

Vaseline Spray & Go Persdossier

Over Vaseline Spray & Go

De nieuwe Vaseline Spray & Go is een body lotion spray die je snel en gemakkelijk aan kunt brengen. De innovatieve sprayflacon verdeelt de lotion gelijkmatig over je gehele lichaam, voor een complete en egale dekking. De lichte formule trekt niet alleen snel in, maar verzorgt de huid ook intensief. Het resultaat is een zachte huid binnen enkele seconden, die niet vet of plakkerig aanvoelt. Na het insprayen en uitsmeren kun je je dus direct aankleden en verder gaan met de rest van je ochtendroutine!

De Vaseline Spray & Go is verkrijgbaar in 3 varianten, namelijk de Essential Moisture, Aloe Fresh en Cacao Radiant.

Vaseline Spray & Go producten

Essential Moisture

De verzorgende bodylotion bevat pure haver extract met een verzachtende, hydraterende en voedende werking. De formule brengt de gevoelige huid tot rust met als resultaat een gezonde, zachte huid in slechts enkele seconden.

Aloe Fresh

De verfrissende lotion bevat aloe vera extract met een verzachtende en kalmerende werking. De formule ondersteunt de natuurlijke vochtbalans van de huid, met als resultaat een gezonde, frisse huid in slechts enkele seconden.

Cacao Radiant

De intensief verzorgende bodylotion bevat cacao boter met een verzachtende, beschermende en voedende werking. De formule laat de droge huid weer opknappen met als resultaat een gezonde, stralende huid in slechts enkele seconden.

Alle varianten bevatten de unieke stratys-3 multi-layer moisture technologie, die ervoor zorgt dat de bovenste lagen van de opperhuid worden gehydrateerd.

In de winter gebruik ik graag de Cacao Radiant body butter om mijn droge huid te verzorgen. Daarom leek mij de Vaseline Spray & Go Cacao Radiant de ideale verzorging voor de zomer. Een lichte lotion die snel intrekt, maar nog steeds de huid intensief verzorgt. Dat klinkt toch perfect?

Innovatieve flacon van Vaseline Spray & Go

Helaas zijn er niet veel lotions in een sprayflacon op de markt. Erg jammer, aangezien het veel voordelen heeft. Dankzij de innovatieve fles, is de Vaseline Spray & Go in een gemakkelijke beweging aan te brengen. Wanneer je de flacon namelijk indrukt, kun je blijven sprayen totdat je de dop weer los laat. Daarnaast is deze handige fles ook op z’n kop te gebruiken, waardoor je ook gemakkelijk je benen kunt insmeren. Tenslotte kun je de flacon gemakkelijk open en dicht draaien, waardoor je hem dus ook weer op slot kunt zetten en verspilling kunt voorkomen. Dit maakt de fles uitermate geschikt om overal met je naartoe te nemen, zonder angst dat het in je tas gaat lekken.

Vaseline Spray & Go Dop

Voordelen van de Vaseline Spray & Go

Naast de verpakking, heeft de Vaseline Spray & Go zelf ook een aantal voordelen. Doordat de spray een erg dun laagje op je huid aanbrengt, trekt de bodylotion snel in na het inwrijven. Een ander voordeel van de body lotion spray, is zijn verkoelende werking. Doordat de inhoud koel is, voelt de body lotion al bij het aanbrengen erg fris aan. En dat is natuurlijk extra fijn met dit warme weer! Wat ik echt fijn vind aan deze body lotion spray is dat het mijn huid nog steeds de verzorging biedt die het nodig heeft, ondanks zijn lichte en verkoelende formule. Ik gebruik de Vaseline Spray & Go nu al een aantal dagen en mijn huid blijft de hele dag gehydrateerd en gevoed, zonder uit te drogen!

Vaseline Spray & Go Swatch

Ik vind de Vaseline Spray & Go erg handig voor in de ochtend. Waar ik normaal gesproken geen tijd heb om me in te smeren, is het nu sprayen, insmeren en gaan! Je kunt je meteen aankleden en verder met je normale ochtendroutine, terwijl je gehele dag kunt genieten van een mooie gezonde, glanzende huid, die ook nog eens heerlijk naar cacao ruikt.

Hebben jullie deze body lotion spray van Vaseline al geprobeerd? Wat is jullie favoriete bodylotion?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*